SAĞLIK
YEMEK
ASTROLOJİ
GÜZELLİK

Yumurtalar haşlarken patlamasın! 1 çay kaşığı ekleyin, kabuk bile çatlamıyor

Haşlanmış yumurtaların pişerken patlaması, mutfakta en sık karşılaşılan sorunlardan biri. Tencerenin içinde kabuğu çatlamış, beyazı dışarı taşmış yumurtalar hem görüntüyü bozabilir hem de temizlik konusunda sizi yorabilir. Endişelenmeyin, bir çaresi var! Küçük ama etkili yöntemlerle yumurtaların dağılmadan, tam kıvamında ve kusursuz görünümde pişmesini sağlayabilirsiniz. Peki yumurtaların haşlanırken patlamasını önlemek için nelere dikkat edilmeli?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Fon perdeleri bu programda yıkayın! En iyisi sıvı olanıymış, 30 derece üst sınır
  2. Çiçeğe dadanan haşerelerin hakkından geliyor! 1 dilimi yeter, yaklaşamayacaklar
  3. Eviniz bir anda spa'ya dönüşecek! Havluya damlatın, her yere huzur yayılıyor
  4. Yaz sofralarının favori lezzeti! Mideyi rahatlatarak tok tutuyor, su gibi gidecek
  5. Baskı hatasına binlerce lira ödüyorlar! Sadece 2 tane var, servet değerinde bozuk para
  6. Kıvırıcıyı ısıtın, Türkan Şoray etkisi yaratın! Bakışları büyülü, kirpikleri ok gibi yapıyor
  7. Süpürgelikleri ıslatıp silen yandı! Diş fırçası yetiyormuş, sonuç inanılmaz
  8. Ne musakka ne kızartma! Patlıcanın en güzel hali bu tarifte, sadece 157 kalori
  9. Göz çevresini aydınlatan küçük dokunuş! Bir ton açık olursa morluk kalmıyor
  10. Küpe çiçeğiyle balkonu şenlendirin! Güneşten çekince coşuyor, gölgede parlayacak

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.