Bilgi Rehberi GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ OYUNCULARI || Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi gün?

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ OYUNCULARI || Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi gün?

26.07.2022 - 21:46 | Son Güncellenme:

Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ekran macerasına başladı ve nefes kesti. Dizinin başrollerinde Ertan Saban, Özge Özberk ve Devrim Özkan yer alıyor. Dizide bir grup gencin değişme aşamasında olan hayatları anlatılıyor. Peki, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi konusu nedir, nerede çekiliyor?

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ OYUNCULARI || Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi gün

Show TV ekranlarında başlayan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi güçlü oyuncu kadrosunun yanı sıra dikkat çeken konusuyla da dikkatleri çekti. Dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez üstlenirken senaryosunu ise Gani Müjde kaleme alıyor. İşte, Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi hakkında...

Haberin Devamı

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ KONUSU

Hakkında herkesin yorum yaptığı ‘Z Kuşağı’na gerçekçi bir bakış atmaya hazırlanan ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’, hayata bir sıfır geride başlamış bir grup gencin hayatlarını değiştirecek. Sadi Payaslı ile tanıştıktan sonra yaşadıklarını konu alacak ve “Herkes ikinci bir şansı hak eder” diyecek.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Ertan Saban, Özge Özberk gibi usta oyuncularla birlikte Devrim Özkan, Nilsu Berfin Aktaş, Mustafa Açılan, Özgü Delikanlı, Onur Özer, Deniz Sarıkaş, Sanem Babi, Yeşim Çelebi, Rojbin Erden, Ali Berge, Melisa Bostancıoğlu, Furkan Murat Uğur, Murat Göçmez gibi genç isimler yer alıyor.

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ DİZİSİ NEREDE, HANGİ OKULDA ÇEKİLİYOR?

Haberin Devamı

Ekranların yeni dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi'nin çekim yeri Ankara olarak biliniyor. Dizide Karabayır Lisesi olarak geçen okul hakkında henüz detaylı bilgi ise bulunmuyor.