Cadde Açelya Akkoyun: Nice yıllarımız olsun, bizi çok seviyorum!

Açelya Akkoyun: Nice yıllarımız olsun, bizi çok seviyorum!

05.07.2022 - 14:34 | Son Güncellenme:

Uzun süredir ekranlardan uzak olan Açelya Akkoyun, 2006'da Enis Cergel ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü oyuncu, eşiyle 16'ıncı evlilik yıl dönümlerini sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla kutladı.

Açelya Akkoyun: Nice yıllarımız olsun, bizi çok seviyorum

Son olarak 'Doksanlar' adlı dizide rol alan Açelya Akkoyun, geçtiğimiz aylarda Hülya Koçyiğit'in sunumuyla TRT 2'de ekranlara gelen 'Film Gibi Hayatlar' programına konuk olmuştu. Ünlü isim, 'Mahallenin Muhtarları' ve 'Böyle mi Olacaktı' dizileri hakkında çarpıcı açıklamalar yapmıştı.

Haberin Devamı

"DEVAMLILIK SIKIYOR BİRAZ"

'Mahallenin Muhtarları' dizisinde 11 yıl boyunca rol alan Akkoyun, uzun soluklu bir işte tekrar olup olmayacağı sorusuna, ‘’İstemem demek içimi korkutuyor. İsterim demek de korkutuyor. Oyuncunun artık oyuncu koçuyla çalışması gereken bir dönemdeyiz. İstediğiniz kadar star olun değişik rollere sizi büründüren, psikolojik olarak bir ekip işiyle ve bence geçişli roller oynamalıyız. Devamlılıklar sıkıyor biraz. Çünkü orada üretmiyorsun, para kazanıyorsun çok aynı olduğu zaman’’ cevabını vermişti.

Açelya Akkoyun: Nice yıllarımız olsun, bizi çok seviyorum

"BEN SİZ OLMAK İSTEMİŞTİM"

'Böyle mi Olacaktı' dizisiyle ilgili bir itirafta bulunan Akkoyun ‘’O dizide ben siz olmak istemiştim. Aslında orada, sizden yola çıkarak o diziyi yaptı Türker İnanoğlu. Ben bunu bu programa saklamıştım. İlk adı 'Üç Arkadaş'tı, sonra 'Böyle mi Olacaktı' oldu. Türker Abi geldi 'Üçünüz üç yakın arkadaşsınız'’ dedi. Beni size, Berna’yı Fatma Girik’e, Hande’yi de Türkan Hanım’a benzetmişlerdi. Öyle bir gazete kupürleri çıkmıştı hatırlıyorum. Yola çıkış oydu, çok da güzel başladık. Uzun sürdü çok sıcak bir işti yani ve Türkiye’nin ilk televizyon dizilerindendi. Daha doğrusu ilk entrika. Bir boyut getirdi televizyon dizilerine’’ ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

"16 YIL BİTER, 17 BAŞLAR"

Sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanan ve zaman zaman yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiren Akkoyun, son olarak evlilik yıl dönümü paylaşımıyla gündem oldu.

2006'da Enis Cergel ile dünyaevine giren oyuncu Açelya Akkoyun, 2009 yılında da kızı Alya Deniz'i kucağına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Mutlu evliliği devam eden 49 yaşındaki ünlü isim,  evlilik yıl dönümünü, şu sözlerle kutladı:

16 yıl biter, 17 başlar! Bugün ikinci doğum günüm 5 Temmuz... 16 yılı evlilikle bitirdik, tanışma 18 yıl... Daha nice yıllara benim güzel gönüllüm, güzel kalplim... Çevresine, kendisine 'Daha ne katarım?' diye her gün kalbi çarpan sevgilim, eşim, dostum, arkadaşım... Canım kızımın canım babası, canımız... Hep beraber nice yıllarımız olsun. Sizi çok seviyorum... Bizi çok seviyorum.

Açelya Akkoyun: Nice yıllarımız olsun, bizi çok seviyorum

İKİ EVLİLİK YAPTI

Öte yandan Açelya Akkoyun, ilk evliliğini 1998 ile 2002 yılları arasında meslektaşı Civan Canova ile gerçekleştirmişti. Akkoyun, daha sonra 2006'da Enis Cergel ile nikah masasına oturmuştu. Çiftin, 13 yaşında Alya Deniz adında bir kızı bulunuyor.