Cadde Afara ne demek anlamı nedir? Uğur Arslan Afara'nın ne demek olduğunu açıkladı

Afara ne demek anlamı nedir? Uğur Arslan Afara'nın ne demek olduğunu açıkladı

22.04.2022 - 16:19 | Son Güncellenme:

Afara ne demek sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Kanal D ekranında Uğur Aslan'ın sunumu ile ekrana gelen Afara adlı program ilk bölüm ile geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Programın ilk bölümünde Uğur Aslan Afara'nın anlamını ve ne demek olduğunu açıkladı. Peki Afara ne demek?

Afara ne demek anlamı nedir Uğur Arslan Afaranın ne demek olduğunu açıkladı

Afara ne demek anlamı nedir sorusu merak ediliyor. Kanal D ekranında ilk bölüm ile geçtiğimiz hafta ekrana gelen Afara programının sunucusu olan Uğur Aslan programın adını verdiği kelimenin ne anlama geldiğini açıkladı. Programı izleyenler ve bu açıklamayı kaçıranlar veya ilk kez bu akşam izleyecek olanlar Afara ne demek anlamı nedir sorusuna yanıt arıyor.

Haberin Devamı

AFARA NE DEMEK? UĞUR ASLAN AÇIKLADI

Afara son hasat anlamına gelmektedir. Yarışmanın sunucusu Uğur Aslan Afara anlamını Amik ovasında pamuğun üç hasat yapıldığını yapılan son hasada ise Afara adının verildiğini ve çıkan son hasadın çalışanlara verildiğini çalışanların elde ettikleri hasadı kiminin sattığını kiminin ise yorgan yastık yaptığını ifade eden Uğur Aslan Afara'nın kendi lakabı olduğunu 9 kardeşli bir ailenin son çocuğu olduğu için kendisine son hasat anlamında Afara denildiğini ifade ediyor.

 AFARA ANLAMI NEDİR?