Cadde ‘Ailem için savaşıyorum’

‘Ailem için savaşıyorum’

06.10.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

1.5 aydır alkol tedavisi gören Ben Affleck, sessizliğini bozdu. Oyuncu, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, “Ailem ve kendim için savaşıyorum” dedi.

‘Ailem için savaşıyorum’

Geçtiğimiz yıl alkol bağımlılığı tedavisi gören ve ‘temiz- lendiğini’ duyuran Oscar ödüllü Ben Affleck, bu sene de ailesini ve hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Üç çocuğunun annesi Jennifer Garner’la aynı sorun yüzünden yollarını ayıran oyuncu, alkolden kurtulamadı. 1.5 ay önce Garner tarafından bir rehabilitasyon merkezine yatırılan Affleck, sosyal med-yadan ilk duyurusunu yaptı. Aktör süreci, “Yaşam boyu devam edecek zor bir mücadele” olarak tanımladı.

Haberin Devamı

Affleck, açıklamasında şunları söyledi: “Ailem, meslektaşlarım ve hayranlarımın desteğiyle güç kazandım. Bu, bana güç ve alkol sorunumu konuşmak için cesaret verdi. Ailem ve kendim için savaşıyorum. Aynı tecrübeleri yaşayan pek çok insan bana ulaştı. İlham veren mücadelelerinden etkilendim.

Bir bağımlı olduğunuzu kabul edip, söylemek zayıflık değildir! Artık yalnız hissetmiyorum. Umarım ben de birilerinin yolunu aydınlatırım.”

‘Ailem için savaşıyorum’