Cadde Alev Alev 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Alev Alev yeni bölümde neler olacak?

Alev Alev 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Alev Alev yeni bölümde neler olacak?

25.12.2020 - 07:07 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin kısa sürede büyük ilgi toplayan dizisi Alev Alev dün akşam 8. bölümüyle ekrana geldi. İzleyenler yeni bölümde neler olacağını merak ederek 9. bölüm fragmanını araştırmaya başladı. Peki Alev Alev 9. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla birlikte izleyicisini ekrana kilitleyen Alev Alev dizisi hakkında merak edilenler...

Alev Alev 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı Alev Alev yeni bölümde neler olacak

Perşembe akşamları yayınlanan Alev Alev dizisi 8. bölümüyle ekrana geldi. Gelecek hafta yayınlanacak olan 9. bölüm için şimdiden heyecan ve merak başladı. Peki Alev Alev 9. bölüm fragmanı paylaşıldı mı? Alev Alev yeni bölümde neler olacak?

Haberin Devamı

ALEV ALEV 9. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Alev Alev 9. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

ALEV ALEV OYUNCU KADROSU

Konusuyla olduğu kadar oyuncuları ile de adından söz ettiriyor. Alev Alev oyuncuları arasında yer alan isimler şöyle:

Cemre- Demet Evgar

Rüya - Dilan Çiçek Deniz

Çiçek - Hazar Ergüçlü

Çelebi - Cem Bender

Ömer - Cihangir Ceyhan

Ozan- Berkay Ateş

İskender - Berker Güven

ALEV ALEV KONUSU

Farklı dünyalardan gelen üç kadının hayatları bir yangınla birbirine bağlanır. Kocasından şiddet gören Cemre (Demet Evgar) kızıyla birlikte kurtulmaya çalışırken Rüya (Dilan Çiçek Deniz) hayatın gerçekleriyle tanışır. Çiçek (Hazar Ergüçlü) ise kendini bulmalı ve kendi için bir şeyler yapmalıdır.

Haberin Devamı

ALEV ALEV DİZİSİ NEREDE ÇEKİLİYOR?

Yönetmeliğini Ahmet Katıksız'ın yaptığı, Burcu Görgün Toptaş tarafından senaryosu kaleme alınan, Show TV'de ekrana gelen Alev Alev, İstanbul’un farklı noktalarında çekimleri yapılıyor. Ev çekimleri Büyükçekmece'de, tanıtım çekimleri İstanbul Şile'de bulunan meşhur Ağlayankaya plajında gerçekleşirken Beykoz ayakkabı fabrikasında dizi setleri için kurulan platoda da çekimler yapıldı. İstanbul'un Fatih ilçesine bağlı mahallelerden Yedikule'de çekim gerçekleştirildi.