Cadde Aleyna Tilki: İç çamaşırı partisini hak ettiler!

Aleyna Tilki: İç çamaşırı partisini hak ettiler!

02.08.2022 - 10:14 | Son Güncellenme:

Sahne performansı dışında özel hayatında da adeta her adımı olay olan Aleyna Tilki, 48'incisi düzenlenen Arhavi Kültür Festivali’nin kapanış gecesinde müzikseverlerle buluştu. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan genç popçu, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından paylaştığı iç çamaşırlı fotoğrafını eleştirenlere tepki gösterdi.

Aleyna Tilki: İç çamaşırı partisini hak ettiler

Anne tarafının Karadenizli olduğu için daha çok heyecanlı olduğunu vurgulayan Aleyna Tilki, Karadenizi çok sevdiğini, gelmişken birkaç gün de tatil yapacağını söyledi. Annesi Havva Öztel'in arabesk sanatçısı Bergen’in 'Seni Kalbimden Kovdum’ parçası ile şarkcılığa adım atmasıyla ilgili düşüncelerini paylaşan 21 yaşındaki popçu, “Annemin sesi çok güzel, çok da güzel gidiyor. Gittiğim mekanlarda çalıyor bazen, duyuyorum ve çok seviniyorum” yorumunda bulundu.

Haberin Devamı

"DOĞRU YOLDAYIM"

Geçtiğimiz hafta Amerikan müzik dergisi Bilboard’a röportaj veren Aleyna Tilki, kendisi için çok özel bir röportaj olduğunu belirterek, “Kendi hayallerinin peşinden giden genç kadınlara örnek teşkil eden bir röportajdı. Çok gururlandım ve mutlu oldum. Bilboard gibi mecranın benimle röportaj yapmak istemesi benim müziğime değer verdiğim anlamına geliyor ve benim doğru yolda olduğumu gösteriyor” dedi.

Aleyna Tilki: İç çamaşırı partisini hak ettiler

"DERDOYUM"

Yeni şarkı çıkartmaya hazırlandığını açıklayan Tilki, "İki şarkı arasında kaldım; birisi dans şarkısı, diğeri derdo. Kendim de derdo olduğum için galiba derdoyu seçeceğim. Klibi de ağlatacak modda çekeceğim. Damardan ve ağlatan bir klip olacak” şeklinde konuştu.

Düet süprizi olduğunu da söyleyen şarkıcı, Türkiye’den çok ünlü bir sanatçıyla düet yapacaklarını ifade ederken, “İsim sürpriz olsun” dedi.

Haberin Devamı

"HERKES BİR ANDA KONUŞMAYA BAŞLIYOR"

Giyim tarzıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı, bu konuyla ilgili soruları yanıtsız bırakmadı. Tilki, iç çamaşırlı paylaşımlarının eleştirilmesini soran muhabirlere şu açıklamayı yaptı:

Bilboard haberimi paylaşıyorum, aklı başında olan az sayıdaki insanlar tebrik ediyor. Şarkı söylerken videomu paylaşıyorum, kimsenin bir reaksiyon gösterdiği yok. Ama diğer fotoğrafı paylaşıyorum. Herkes bir anda konuşmaya başlıyor, çok değişik bir kitle. Bunlar gerçek değil, sahte muhafazakarlar. O yüzden 'Onlarla bir iç çamaşırı partisi yapalım' demiştim. Hak ettiler.

Aleyna Tilki: İç çamaşırı partisini hak ettiler

'HAYDE GİDELUM' SÜRPRİZİ

'O Sen Olsan Bari' şarkısıyla konserine başlayan popçu, yaklaşık iki saat sahnede kalırken; 'Cevapsız Çınlama', 'Nasılsın Aşkta', 'Aşk Ateşi', 'Yalnız Çiçek' gibi hit parçalarını söyleyerek Arhavililileri coşturdu. Repertuarına özel olarak aldığı Kazım Koyuncu’nun unutulmaz eseri ‘Hayde Gidelum’ şarkısını da söyleyerek, seyirciye sürpriz yaptı.