Cadde Amanda Cerny'li tanıtım

Amanda Cerny'li tanıtım

22.09.2018 - 09:41 | Son Güncellenme:

Guess Jeans 2018 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nun yüzü olan Amerikalı ünlü oyuncu ve sosyal medya yıldızı Amanda Cerny, Türkiye’nin ünlü isimlerini Guess’in global kampanyasının lansmanını kutlamak için önceki akşam Ulus 29’da düzenlenen özel geceye davet etti.

Amanda Cernyli tanıtım

Geceye Amanda Cerny’nin sempatik tavırları ve içten karşılaması damga vurdu. Amanda Cerny, “Türkiye, benimle birlikte büyüyen ve yıllar boyunca bana destek olan sadık ve güçlü bir hayran kitlesine sahip. Bu yüzden de global GUESS kampanyasının tanıtımı için dikkatleri Türkiye'ye çekmeye karar verdim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

DAVETE ÜNLÜ AKINI

Irmak Atuk, Aslı Bekiroğlu, Gizem Sabancı, Ayşe Kucuroğlu, Yasmin Erbil, Öykü Çelik, Larissa Gacemer, Sema Öztürk, Gizem Barlak, Çiğdem Kayalı, Benan Terzioğlu, Yasemin Şefkatli ve Gülnur Güneş gibi birçok ünlü isim ve sosyal medya fenomeni Amanda Cerny ile özel gecede buluştu.

Yaptığı konuşmada GUESS Jeans 2018 Sonbahar Kış kampanyasının yüzü olmasından çok mutlu olduğunu söyleyen ve Türkiye’yi çok sevdiğinden bahseden Cerny, sempatik tavırlarıyla büyük beğeni topladı ve bu özel gece için seçtiği şık takımıyla tüm dikkatleri üzerine çekti.