Cadde Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni tanık! 'Yatağa fırlatıp, elbisesini yırttı'

Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni tanık! 'Yatağa fırlatıp, elbisesini yırttı'

04.05.2022 - 15:52 | Son Güncellenme:

ABD'li aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard’ün birbirini iftirayla suçladığı dava devam ediyor. Dün görülen duruşmada konuşan Amber Heard’ün tanığı, oyuncunun eski kocası Johnny Depp’ten hem fiziksel hem de cinsel şiddet gördüğünü iddia etti. Depp'in alkol ya da uyuşturucu etkisi altındayken Heard ile zorla birlikte olmak istediği öne sürüldü.

Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni tanık Yatağa fırlatıp, elbisesini yırttı

Bir dönem Hollywood'un gözde çiftlerinden olan Johnny Depp ile Amber Heard arasındaki dava, çiftin geçmişte kapalı kapılar ardında yaşadıkları iddia edilen dehşeti gözler önüne sermeye devam ediyor. Duruşmaların ilk haftasında Depp'in tanıklıkları ve tanıkları dinlendi. Şimdi ise sıra Amber Heard'e geldi.

Haberin Devamı

Virginia'da görülen davanın dünkü duruşmasında Amber Heard'ün tanıkları konuştu. Bunlardan biri de aile içi şiddet konusunda uzman olan klinik ve adli psikolog Dr. Dawn Hughes oldu.

Heard’ü 29 saatten fazla süre gözlemlediğini ve tüm terapi videolarını izlediğini belirten psikolog, Depp’in ‘yüksek derecede şiddet’ uyguladığını dile getirdi. Depp’in ‘saplantılı kıskançlığı’ nedeniyle Heard’e evlilikleri süresince hem fiziksel hem de cinsel saldırıda bulunduğunu iddia etti.

"YATAĞA FIRLATIP GİYSİLERİNİ YIRTTI"

Dr. Hughes, Amber Heard'ün kendisine anlattıklarından yola çıkarak, çift arasında yaşananları ifade etti. İddiasına göre; Johnny Depp alkol ya da uyuşturucu etkisi altındayken Heard ile zorla birlikte olmak istiyordu. Bir keresinde aşırı alkollü olan Depp, Amber Heard'ü yatağa doğru itti ve üzerindeki gece elbisesini çıkarıp, onu ilişkiye zorladı.

Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni tanık Yatağa fırlatıp, elbisesini yırttı

Haberin Devamı

Hughes'un iddiasına göre bu tür cinsel şiddet örnekleri birkaç kez yaşandı. Uzman doktor, bunların "sevgi dolu" değil, bunlar "Depp'in baskın olduğu anlar" olduğunu söyledi.

Dr. Dawn Hughes, Amber Heard'ün kendisine anlattığı bir başka olayı da duruşmada dile getirdi. Buna göre Depp, yine sarhoş olduğu bir anda parmaklarını kullanarak Heard'ün bedeninde uyuşturucu aradı. Ve yine iddiaya göre; Depp bunda bir sorun olmadığını düşünüyordu.

 "SENDEN NEFRET EDİYORUM, SENİ ÖLDÜRECEĞİM' DİYORDU"

Depp ile Amber Heard'ün duruşmasında defalarca ayrıntıları gündeme gelen ve çiftin ilişkisinin en kötü anları olduğu belirtilen Avustralya'daki kavga da bir kez daha masaya yatırıldı. Dr. Dawn Hughes, tanıklığı sırasında o olaya da değindi. Amber Heard'ün anlattıklarından yola çıkan Hughes şunları söyledi:

"Depp, Heard'e şiddet uygulayıp boğazını sıkarken bir yandan da "Senden nefret ediyorum, seni öldüreceğim" diyordu. Bayan Heard de o dönemde sanki beden ve ruh birliğini yitirmiş gibiydi."

Bu arada Dawn Hughes'un tanıklığı sırasında Depp'in takıntılı derecede kıskanç olduğu da ortaya atıldı. İddialara göre; Depp, Amber Heard'ün rol aldığı filmlerde çıplak olarak kamera karşısına geçmesini istemiyordu. Depp'in kıskançlığı bununla da sınırlı değildi. Heard'ün özellikle bazı oyuncularla rol arkadaşı olmasını da istemiyordu. Dr Dawn Hughes bu konudaki iddiasını "Neredeyse bütün erkek oyuncular" diyerek sürdürdü.

Haberin Devamı

"GİYDİKLERİNE DE KARIŞIYORDU"

Hughes'un iddiasına göre; Johnny Depp, Amber Heard'ün giydiklerine de karışıyordu. Uzman psikolog bu konuda "Onun her giydiğini kontrol etmeye çalışıyordu. Ona sık sık kendi hayatındaki hiçbir kadının kendisini "hayat kadını gibi" gösterecek şekilde giyinemeyeceğini söylüyordu" diye konuştu.

Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni tanık Yatağa fırlatıp, elbisesini yırttı

"DEPP YAPTIKLARINI ARKADAŞLARINA ANLATIYORDU"

Doktor Hughes, Depp'in Amber Heard'e uyguladığı şiddetle ilgili olarak arkadaşlarına cep telefonu mesajları gönderdiğini de ileri sürdü. Bu şekilde de birçok istismar vakasının doğrulanmış olduğunu savundu. Johnny Depp ise eski eşi Amber Heard'e şiddet uygulamadığını, ilişkileri boyunca ona fiziksel şiddet uygulayan tarafın Heard olduğunu iddia etmişti.

HEARD'ÜN KİŞİLİK BOZUKLUĞU VAR MI?

Öte yandan davanın bir önceki oturumunda Psikolog Shannon Curry, Heard’ün ‘Bordeline Kişilik Bozukluğu’ olduğunu ve ‘kurban’ rolünü oynadığını belirtmişti. Kişiyi histerik bir ruh haline sokan bu hastalığın Heard’ün şiddet eğilimli davranışlarına sebep olduğunu ve bu rahatsızlığın kişinin partnerine fiziksel şiddet uygulamasına sebep olduğunu belirtmişti.

Haberin Devamı

Curry’nin bu teşhisini kabul etmeyen psikolog, Heard’ün semptomlarının partnerinden şiddet gördüğünü ispatladığını belirtti. Heard’ün çocukluğunda da şiddet gördüğünü söyleyen Hughes, “Heard, Depp’i aynı babası gibi düzeltebileceğini sandı ama yaptıkları işe yaramadı” dedi.

Amber Heard-Johnny Depp davasında yeni tanık Yatağa fırlatıp, elbisesini yırttı