Cadde Anne olmak için gün sayan Fulya Zenginer'den yeni pozlar

Anne olmak için gün sayan Fulya Zenginer'den yeni pozlar

26.04.2022 - 19:20 | Son Güncellenme:

Kuntay Tarık Evren ile mutlu bir evliliği olan ve Milan adını verdiği bebeğini kucağına almaya hazırlanan Fulya Zenginer'in heyecanı gündem güne büyüyor. Güzel oyuncu, doğuma sayılı günler kala verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.

Anne olmak için gün sayan Fulya Zenginerden yeni pozlar

'Küçük Kadınlar' dizisinde canlandırdığı 'Yeliz' karakteriyle Fulya Zenginer (32), 2019 yılında grafik sanatçısı Kuntay Tarık Evren ile nikah masasına oturmuştu. Evren ile mutlu birlikteliğini sürdüren Zenginer, şimdilerde annelik heyecanı yaşıyor.

Haberin Devamı

"AY BEN GÜLERİM!"

Hamileliğinin 24. haftasında da eşiyle birlikte poz veren Fulya Zenginer, o kareleri, "Ay ama ben gülerim!" ifadeleriyle paylaşmıştı. Bir hayli keyifli oldukları görülen çiftin gönderileri oldukça ilgi görmüştü.

"ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYOR!"

Büyüyen karnını gözler önüne seren Fulya Zenginer, bebeğinin kıyafetlerini dolaba yerleştirdiği anları paylaşmıştı. Zenginer, yeni fotoğrafını sosyal medya hesabından, "Zaman ne çabuk geçiyor... Varlığını öğrenmemiz daha dün gibi ve şimdi dolap yerleştirmeye başladım Başlangıçta korktuğum, şu an hayatımın en keyfini çıkardığım dönemi hamilelik... 30+3..." notuyla yayınlamıştı.

Anne olmak için gün sayan Fulya Zenginerden yeni pozlar

EŞİYLE POZ VERDİ

Geçtiğimiz haftalarda da eşiyle kamera karşısına geçen oyuncu,  gönderisine, "Anne ve baba olacak!" notunu düşmüştü. Daha önce çocuğuna 'Milan' adını vereceğini açıklayan Zenginer'in paylaşımı 12 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum almıştı.

Haberin Devamı

GERİ SAYIM BAŞLADI

Bebeklerini kucaklarına almak için geri sayıma başlayan ve heyecanı artan çiftten Fulya Zenginer, oğlunun odasında verdiği pozu takipçileriyle paylaştı. Ünlü isim, ardından da evinde köpekleriyle birlikte çekilen karelerini de yayınladı. Zenginer'in bu pozlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

Anne olmak için gün sayan Fulya Zenginerden yeni pozlar

BEBEK HEDİYESİ

Öte yandan Fulya Zenginer’e, eşi Kuntay Tarık Evren’den bebek hediyesi gelmişti. Grafik sanatçısı, dört ay sonra erkek bebek dünyaya getirecek oyuncuya İtalya’nın Milano şehrinden ev almıştı. Çift, yaz aylarında şehre giderek, hem tatil yapacak hem de tarihi yerleri gezecek.