Cadde Anne olmak için gün sayan Seda Tosun'dan yeni paylaşım

Anne olmak için gün sayan Seda Tosun'dan yeni paylaşım

16.05.2023 - 20:25 | Son Güncellenme:

24 Mart'ta dört aylık hamile olduğunu duyuran Seda Tosun, geçtiğimiz günlerde baby shower partisi yapmıştı. Güzel oyuncu, doğuma sayılı günler kala verdiği pozları takipçileriyle paylaştı.

Anne olmak için gün sayan Seda Tosundan yeni paylaşım

Mahsun Kırmızıgül'ün 'Mucize' filmiyle adını duyuran Seda Tosun, 2018'de müzisyen Eymen Adal ile nikâh masasına oturmuştu. Ancak çiftin evliliği Eylül 2020'de sonlanmıştı. Tosun, geçtiğimiz yıl ise ikinci evliliğini yapmış ve sosyal medya fenomeni Taner Ataş ile dünyaevine girmişti.

Haberin Devamı

BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENDİ

33 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz mart ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hamile olduğunu müjdelemişti. Anne olmak için gün sayan oyuncu, baby shower partisi düzenlemiş ve bebeğinin cinsiyetini öğrenmişti. Kız bebek bekleyen Tosun, partiden renkli karelerini takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmemişti.

Anne olmak için gün sayan Seda Tosundan yeni paylaşım

KARNI BURNUNDA POZUNU YAYINLADI

6 aylık hamile olan Seda Tosun, sosyal medyadan karnı burnunda yeni karelerini yayınladı. Tosun'un, ''Kızıma hala bir isim bulamadım. Kız isim önerileriniz neler?'' notunu düştüğü pozuna kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi. Güzel oyuncunun büyüyen karnı gözden kaçmadı.

Anne olmak için gün sayan Seda Tosundan yeni paylaşım