Cadde ARİF 216 FİLMİ OYUNCULARI KARAKTERLER! Arif V 216 nerede çekildi, konusu nedir?

ARİF 216 FİLMİ OYUNCULARI KARAKTERLER! Arif V 216 nerede çekildi, konusu nedir?

01.06.2022 - 18:12 | Son Güncellenme:

Cem Yılmaz filmlerinden Arif V 216, 2018 yılında vizyona girdi. Komedi filminin kadrosunda bu bölümde Seda Bakan dahil oldu. AROG filminin ardından çekilen Arif V 216'da Robot 216'nın insan gibi yaşama isteği öne çıkıyor. Peki, Arif V 216 konusu nedir?

ARİF 216 FİLMİ OYUNCULARI KARAKTERLER Arif V 216 nerede çekildi, konusu nedir

Arif V 216 oyuncu kadrosu dikkat çekiyor. Filmin yönetmenliğini Kıvanç Baruönü yaparken senaryosunu ise Cem Yılmaz kaleme alıyor. Aynı zamanda Yılmaz, Muzaffer Yıldırım ile birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor, başrolde yer alıyor. Kadroda Ozan Güven, Seda Bakan, Zafer Algöz ve Özkan Uğur bulunuyor.

Haberin Devamı

ARİF V 216 OYUNCULARI

Cem Yılmaz - Arif Işık/Erşan Kuneri
Ozan Güven - 216/Barış Manço
Seda Bakan - 232/Doktor Alev/Pembe Şeker
Zafer Algöz - Besim Toker
Özkan Uğur - Garavel
Özge Özberk - Ceku
Kerem Alışık - Ömer
Ediz Hun - Kendisi
Farah Zeynep Abdullah - Ajda Pekkan
Mustafa Sandal - Mıstık
Mert Fırat - Sadri Alışık
Can Yılmaz - Eryetiş
Çağlar Çorumlu - Zeki Müren
Ahu Yağtu - Pervin Toker
Maria Anastasiyeva - Filiz Akın
Murat Arkın - Cüneyt Arkın
Şükrü Özyıldız - Ayhan Işık
Beyti Engin - Robot Dönerci

ARİF V 216 KONUSU

Robot olan 216, insan olmanın hayalini kurmaktadır. Uzaydan dünyaya çok sevdiği arkadaşı Arif’in yanına gelir ve insan gibi yaşamaya başlar. Sıradan insanlar gibi bir yaşam sürmeye çalışsa da farklılığı kimsenin dikkatinden kaçmaz. Yeni yaşantısını alışmaya çalıştığı sırada aşk da kapısını çalmıştır. Robot olduğunu herkesten saklamaya çalışan 216 bunu başaramaz. 216’dan ilham alan bir iş adamı, onu herkese tanıtıp kopyalarını yapmak ister. Sunduğu cazip tekliflerle 216’yı kandırmayı başaran iş adamı, onun sayesinde geleceği değiştirecektir. Arif bu korkunç planı öğrenir ve hem dünyayı hem de 216’yı kurtarmak için bir mücadeleye girişir.

Haberin Devamı

ARİF V 216 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Cem Yılmaz'ın sevilen yapımlarından olan Arif v 216 filminin çekimleri Sirkeci, Büyükada, Yeniköy, Çerkezköy, Ümraniye ve Beykoz'da gerçekleşti.