Cadde Aşk Mantık İntikam oyuncuları kim, konusu nedir? Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman başlıyor?

Aşk Mantık İntikam oyuncuları kim, konusu nedir? Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman başlıyor?

30.05.2021 - 21:29 | Son Güncellenme:

Aşk Mantık İntikam dizisi uyarlama mı sorusu, dizi severlerin gündeminde yer alıyor. Birbirinden başarılı isimleri bir araya getiren Aşk Mantık İntikam dizisi için geri sayım başladı. Yaz aylarında ekrana gelecek dizinin oyuncu kadrosu haberimizde.

Aşk Mantık İntikam oyuncuları kim, konusu nedir Aşk Mantık İntikam dizisi ne zaman başlıyor

Cunning Single Lady adlı Kore dizisinden televizyon ekranlarına uyarlanan Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihi belli oldu. İzleyenler ise Cunning Single Lady konusunu da aramaya başladı. FOX kanalında dizi takipçilerinin beğenisine sunulacak olan Aşk Mantık İntikam konusu nedir? İşte, detaylar...

Haberin Devamı

AŞK MANTIK İNTİKAM KONUSU

Dizinin detayları henüz netleşmese de Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinin konusu şöyleydi: Na Ae-ra ailesinin restoranında çalışırken, memuriyete girmek için okuyan mühendislik yüksek lisans öğrencisi olan Cha Jung-woo'ya aşık olur . Na Ae-ra evlenmek ister ve Jung-woo ile evlenirler. Jung-woo, bir iş fikri olduğu için işini bıraktığını duyurur. Jung-woo'nun işleri başarısız olmaya devam eder ve Ae-ra birden fazla işte çalışarak onları ayakta tutmak için mücadele eder. Ailenin tek geçimini sağlayan kişi olmanın ve yoksulluk içinde yaşamanın stresinden gizlice düşük yapan Ae-ra, dört yıllık evliliğin ardından Jung-woo'dan boşanır. Boşanmadan üç yıl sonra, Ae-ra, Jung-woo'nun inanılmaz derecede başarılı ve zengin olduğunu ve evlilikleri sırasında tahakkuk eden borçları ödemeye devam ettiğini keşfeder. Macera ise Ae-ra'nın intikam için planlar yapmasıyla başlar ve Jung-woo, zengin olduğu için Ae-ra'nın onu geri istediğine inanır.

Haberin Devamı

AŞK MANTIK İNTİKAM DİZİSİ OYUNCULARI

Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel’in yer aldığı dizide ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de rol alıyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM  NE ZAMAN BAŞLIYOR? 

Yaz aylarına heyecan katması beklenen Aşk Mantık İntikam dizisinin yayın tarihinin belli olmasının yanında ilk fragmanı da yayımlandı. Buna göre dizi 11 Haziran Cuma günü FOX ekranlarında olacak.