Cadde Ata Demirer: Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim?

Ata Demirer: Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim?

20.07.2023 - 10:00 | Son Güncellenme:

Tam bir deniz tutkunu olan, yaz aylarını Çanakkale'nin turizm cenneti Bozcaada ilçesinde geçiren oyuncu Ata Demirer, bir teknesi, bir de zeytinliği olduğunu açıklarken, "Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz" dedi.

Ata Demirer: Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim

Yazları Bozcaada'da geçiren, sağlıklı beslenme ve yürüyüş yaparak verdiği kilolarla adından söz ettiren Ata Demirer, Sibel Arna'nın 'Ne Olursan Ol, Rahat Ol' adlı YouTube programına konuk oldu.

Haberin Devamı

"BANA NE ARAZİDEN, ARABADAN!"

51 yaşındaki başarılı oyuncu, "Bozcaada’da 20 sene önce mülki olarak neyim varsa aynı şekilde devam ediyor. Emlak alan bir insan değilim. Biz dost alıyoruz, bize insan lazım. Bana ne araziden, arabadan. Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim?” dedi.

Ata Demirer: Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim

"KAÇ TANE DAHA YAZ YAŞAYACAĞIM?"

Son olarak 'Bursa Bülbülü' filmi ile sevenlerinin karşısına çıkan komedyen, "Benim en büyük şansım ne istediğimi bilmek. Büyük şeylerden hoşlanmıyorum. Benim arabam bile yok, bir teknem var, bir de zeytinliğim. Benim hayatımı yaşamak için tercihlerime 'tamam' demek gerekiyor. ‘Hayatımda kaç tane daha yaz yaşayacağım?’ diyerek yazın turne yapmıyorum mesela. Bir tane Harbiye Açıkhava yapıyorum, yetiyor" ifadelerini kullandı.

Ata Demirer: Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim

Haberin Devamı

22 KİLOYU NASIL VERDİĞİNİ ANLATTI

Ata Demirer, geçtiğimiz ocak ayında katıldığı programda, "22 kilo verdim. Öğlen ve akşam yemeklerinde karbonhidrat yemedim. Direkt et, balık, protein yedim. Sabahları da 45 dakika yürüdüm. 4.5 ayda 22 kilo gitti, diyetisyenle de yapmadım" demişti.

Ata Demirer: Yalnızken ne yapayım arabayı mı yiyeyim


Bir arkadaşım mide ameliyatı olmuştu ona 'Ne yiyorsun' dedim, 'Ekmek yemiyorum' dedi. 'Ekmeği atacaksan niye mide ameliyatı oldun?' dedim. 'Sabahları bir dilim ekmek yiyorum, bir daha yemiyorum' dedi. Ben de denedim. Çok hızlı kilo verdim. Hafta sonu alkol alıyorum sadece, onu da pazar günü ciddi bir yürüyüşle dengeliyorum. Sabahları da sahilde, Topkapı Sarayı'na doğru yürüyorum. Bütün esnafı tanır hale geldim, sosyalleştim.