Cadde Ayta Sözeri: Ehliyetim yok!

Ayta Sözeri: Ehliyetim yok!

02.09.2022 - 07:05 | Son Güncellenme:

Gülse Birsel'in dijital platform için çekeceği filmin kadrosunda yer alan Ayta Sözeri, önceki gün okuma provası sonrası Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Yaklaşık bir saattir taksi bulamadığını söyleyen ünlü şarkıcı ve oyuncu, "Kendi otomobilim var ama şoförüm yıllık izinde. Siz olsanız bu İstanbul'da araba kullanır mısınız?" açıklamasıyla dikkat çekti.

Ayta Sözeri: Ehliyetim yok

Ayta Sözeri, geçtiğimiz aylarda Moda Kayıkhane'de sahneye çıktı. Sahne öncesi gazetecilerle konuşan Sözeri, Final yapan 'Kırmızı Oda'da 'Keklik' karakteri hakkında konuştu. Sözeri, "Önce bir çekindim yetişebilecek miyim sahne ve diziye aynı zamanda diye ama uyum sağladım. Sanki Keklik adını ben seçmişim gibi" dedi. 45 yaşındaki sanatçı, rol arkadaşı Binnur Kaya'ya ise, "Ben çok profesyonel danışmanlık aldım. İlk önce Binnur'dan çok çekiniyordum..."

Ayta Sözeri: Ehliyetim yok

Haberin Devamı

"BİNNUR İLE ÇALIŞMAK İNANILMAZ"

"Sonra fark ettim ki gerçekten doktor hanım gibi olmuş ve gelen bütün oyuncuları psikolojik olarak o kadar rahatlatıyor ki bir anda içinde oluyorsunuz. Binnur Kaya ile çalışmak inanılmaz bir şeymiş" sözleriyle övgü yağdırdı.

Ayta Sözeri: Ehliyetim yok

"BİRÇOK TAKSİ DURDURDUM AMA ALMADI"

Ayta Sözeri, Gülse Birsel'in dijital platform için çekeceği filmin okuma provası sonrası Nişantaşı'nda görüntülendi. Taksim'deki evine dönmek için yaklaşık bir saattir taksi bulamamaktan dert yanan şarkıcı, "Türkiye'de bence taksi büyük sıkıntı, İstanbul önemli bir şehir. Birçok taksi durdurdum ama almadı. Yemeğe gittiklerini söylüyorlar. Ne yapalım, adamların yakasına yapışacak değiliz. Bir saattir arıyoruz ama bulamadık" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"HİÇ RAHATSIZ ETMİYORLAR BENİ"

Kendi özel otomobili olduğunu ancak ehliyetinin bulunmadığını belirten Sözeri, "Tabii ki biniyorum toplu taşımaya, gideceğim yöne olsa binerim. Hiç rahatsız etmiyorlar beni. Kendi otomobilim var ama şoförüm yıllık izinde. Benim ehliyetim yok. Şimdiye kadar ya vaktim ya param olmadı geçmişte, şimdi de vaktim yok. Siz olsanız bu İstanbul'da araba kullanır mısınız? Ben korkar kullanamam" dedi.

Ayta Sözeri: Ehliyetim yok

ALMANYA'DAN GELEN TEKLİFİ REDDETTİ

"Özlediğim zaman yapmak isterim oyunculuğu ama hobi gibi değil" diyen Ayta Sözeri, şarkı söylemenin kendisi için daha önemli olduğunu söyleyip, geçtiğimiz günlerde Almanya'dan gelen dizi teklifini kabul etmediğini ise "Almanya'dan yeni dizi teklifi geldi. Onu da vakit olmadığı için reddettim. Almanya doğumlu olduğum için rica ettiler ama 'hayır' dedim" diye anlattı.