Cadde Bahar Candan kimdir, kaç yaşında? Bahar Candan hakkında bilinmeyenler...

Bahar Candan kimdir, kaç yaşında? Bahar Candan hakkında bilinmeyenler...

01.10.2021 - 11:11 | Son Güncellenme:

Bahar Candan kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. TV ekranında bir moda programı ile başlayan Bahar Candan sosyal medya paylaşımları tavırları ile adından sıkça söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak katıldığı 2. Sayfa programında yeni imajı ile adından söz ettiren Bahar Candan hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenleri sizler için derledik.

Bahar Candan kimdir, kaç yaşında Bahar Candan hakkında bilinmeyenler...

Bahar Candan ilk olarak katıldığı bir moda programı ile adından söz ettirmişti. Jüri üyelerine yaptığı yorumlar, farklı ağlama tarzı ile dikkat çeken Bahar Candan, programın ardından yaptıkları ve sosyal medya paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak TV8 ekranında yayımlana 2. Sayfa Programına konuk olan Bahar Candan yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Peki Bahar Candan kaç yaşında aslen nereli?

Haberin Devamı

Bahar Candan kimdir, kaç yaşında Bahar Candan hakkında bilinmeyenler...

BAHAR CANDAN KİMDİR?

Bahar Candan, 17 Şubat 1998 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kendisini de ünlü yapan İşte Benim Stilim ile adını duyuran Nihal Candan’ın kardeşidir. Yardımcı Doçent Doktor Hakan Candan'ın ortanca kızı olan Bahar Candan, lisansını hukuk bölümünde sürdürüyor.

Yürüyüşü, konuşma şekliyle taklitleri yapılan Bahar Candan, sosyal medya üzerinden yaptığı iddialı paylaşımlarla gündemde kalmayı başarıyor. Her yaptığı olay olan Bahar Candan, "Dondurma Gibisin" isimli parçasına çektiği klibin ardından "Dom Pérignon" isimli parçasına çektiği kliple konuşulmuştu.