Cadde Behzat Ç 96 yeni bölüm fragmanı - Behzat Ç final bölüm fragmanı

Behzat Ç 96 yeni bölüm fragmanı - Behzat Ç final bölüm fragmanı

15.05.2013 - 09:46 | Son Güncellenme:

Behzat Ç 96 yeni bölüm fragmanı. Behzat Ç final bölüm fragmanı yayınlandı. Behzat Ç son bölümde bütüm düğümler çözülecek. Behzat Ç final yapıyor. Behzat Ç final bölüm fragmanı. Behzat Ç final bölümüyle 17 Mayıs Cuma 23.15'te Star TV'de.

Behzat Ç 96 yeni bölüm fragmanı - Behzat Ç final bölüm fragmanı

Star Tv ekranlarında gelen sevilen polisiye dizi Behzat Ç final yapıyor. Bu Behzat Ç hayranlarını üzdü. Behzat Ç'de son bölümde tüm düğümler çözülüyor. "Behzat Ç : Son Hesaplaşma" başlığıyla final bölümünü yapıyor.

Haberin Devamı

Behzat Ç final bölüm fragmanı

Behzat Ç: Son Hesaplaşma' final bölümünde yaşanacaklar:

Behzat Ç., Şule'nin açığa çıkmasından sonra büyük bir ikilem yaşıyacak. Şule, yaptıklarının hesabını vermeye yaklaşır fakat Behzat Ç., kızını yalnız bırakmakmayacak. Cinayet Büro ise Behzat'ın durumdan haberdar olup olmadığını dahi bilmemektedir. Emre, Şule'nin yakalanması için son hamlesini gerçekleştirmek üzeredir.

Barbaros ve Muzaffer diğer yandan son ve büyük bir hamle yapamk üzereler. Önlerinde ise büyük ama zorlu bir hesaplaşma var.

Behzat Ç., bir yandan Şule'yi korumaya çalışırken, diğer yandan Barbaros ve Muzaffer'i yakalamaya çalışacaktır. Behzat Ç., bütün bu koşuşturma içinde hiç beklemediği bir sona doğru ilerlemektedir.

Haberin Devamı

Behzat Ç. Final Bölümüyle 17 Mayıs Cuma 23.15'te Star TV'de.