Cadde 'Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım!'

'Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım!'

30.11.2023 - 12:07 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi A Grubu 5'inci maçında, İngiliz devi Manchester United ile 3-3 berabere kaldı. Erkan Kolçak Köstendil, kendisi gibi oyuncu eşi Cansu Tosun ve oğlu Marsel ile birlikte sarı-kırmızılı takımı tribünden destekledi. Sol ayağıyla attığı frikik golleriyle hafızalara kazınan Galatasaray'ın efsane oyuncusu Cevad Prekazi'li fotoğraf sosyal medyada gündem oldu.

Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım

Galatasaray, Old Trafford'daki ilk karşılaşmada 3-2 mağlup ettiği Manchester United'ı bu kez RAMS Park'ta ağırladı. Cimbom, iki kez yenik duruma düştüğü mücadelede geri dönüşe imza atarak, sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi heyecanını tribünde yaşayan ünlü isimlerden biri de Erkan Kolçak Köstendil oldu. Oyuncunun yanında 2018 yılında nikâh masasına oturduğu meslektaşı Cansu Tosun ve üç yaşındaki oğulları Marsel de vardı.

Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım

DEVRİM ÖZKAN DA AYNI KAREDE

Köstendil, kucağında oğlu ile birlikte 1985-1991 yılları arasında Galatasaray forması giyen Arnavut asıllı Kosovalı efsane futbolcu Cevad Prekazi ve sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira ile aşk yaşayan oyuncu Devrim Ökan'la poz vermeyi de ihmal etmedi.

Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım

DEVLER LİGİ HATIRASI

Erkan Kolçak Köstendil, 52 bin taraftarın önünde altı gole sahne olan muhteşem maç sırasında çekilen bir kareyi, "Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım" notunu düştüğü Instagram paylaşımı ile ölümsüzleştirdi.

Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım

Haberin Devamı

"BEN DE SENİ SEVİYORUM VARTOLU"

Köstendil'in paylaşımına kendi hesabında yer veren Cevad Prekazi ise dikkat çeken bir göndermede bulundu.

Eski futbolcu, final yapan 'Çukur' dizisinde 'Vartolu Vartolu Sadettin / Salih Koçovalı' rolüne hayat veren oyuncuya, "Ne güzel, Galatasaray'ın maçını beraber izledik. Ben de seni seviyorum Vartolu" mesajını gönderdi.

Ben, çocuğum ve çocukluk kahramanım