04.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:
MAGAZİN SERVİSİ
TRT FM’de her hafta pazartesi yayınlanan ‘Enbeğenilen’ isimli programın bu haftaki konuğu Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Funda Arar oldu. Behzat Gerçeker ve Samsun Demir’in sunduğu ve Enbe Orkestrası’nın eşlik ettiği programda Arar, 10’uncu albümü ‘Hoşgeldin’den de canlı şarkılar söyledi. Arar, tüm albümlerinde birlikte çalıştığı eşi Febyo Taşel’den anneliğe, Türkiye’deki müziğin durumuna kadar samimi açıklamalarda bulundu.
‘Sabır yanında geliyor’
Eşi ve aranjörü Febyo Taşel’in albümdeki katkılarından da bahseden Arar, “Febyo her şeyde çok hızlı ve tez canlı. Bir iş devam ettiği sürece ona geliyorlar, tiki başlıyor. Evde de çok sakar. Bu yüzden evin eşyaları çabuk değişiyor” itirafında bulundu. Temmuz 2013’te Aras ismini verdiği oğlunu dünyaya getiren Arar, “Çocuk bakımı kolay değil ama sabrı da yanında geliyor” dedi.
‘Hep belli isimler var’
Arar daha sonra güzellik standartlarının aslında sadece Türkiye’de önemli olduğunu belirterek, “Ben manken değilim, icracıyım tabii ki. Bu güzellik standartları da sadece Türkiye için geçerli. İngiliz Adele de kilolu ama milyonlarca satan albümler yapıyor. Şahsi görüşüme göre yorumcunun fiziği önemli değil. Yeni yeteneklere ihtiyaç var. Ben bile sıkılıyorum bazen aynı isimlerden. Bir tekdüzelik var. Hep belli isimlerin etrafında dönüyor her şey. Farklı ve renkli tarzlar gerek” diye konuştu.