Cadde Berdan Mardini'yi sinirlendiren Fatoş Yelliler sorusu!

Berdan Mardini'yi sinirlendiren Fatoş Yelliler sorusu!

25.11.2022 - 13:24 | Son Güncellenme:

Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça magazin haberlerine konu olan Berdan Mardini, katıldığı canlı yayında, ihanet sebebiyle geçtiğimiz yıl olaylı bir şekilde boşandığı Fatoş Yelliler hakkında yöneltilen soruya önce güldü, daha sonra tepki gösterdi. Ünlü türkücü, "İnsanlar aldatmayı değişim olarak görüyorsa Allah belalarını versin" dedi.

Berdan Mardiniyi sinirlendiren Fatoş Yelliler sorusu

Berdan Mardini, 2010 yılında nikâh masasına oturduğu, iki çocuğunun annesi Fatoş Mardini'den 29 Mart 2021 tarihinde boşandı. Şarkıcının avukatı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Taraflar arasında evliliklerinin başlangıcında bulunan duygu ve düşünce birliği zamanla yerini fikri çatışmaya bırakmış olup, şiddetli geçimsizlik halinin doğması sebebiyle ortak yaşam her iki taraf açısından da çekilemez hale gelmiştir. Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebiyle taraflar ayrılma kararı almışlardır. Taraflar velayetin babada kalması hususlarında mutabık kalarak anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" denildi.

Haberin Devamı

"ANNELERİNİ GÖRÜNCE AĞLADILAR"

Boşanma sonrası çocuklarının annelerini görmek istemediğini açıklayan şarkıcı, "Çocukların anneleriyle yatılı kalmaması için açtığım davada annelerini gördükleri anda ağlamaya başladılar. Evliliğimiz boyunca çocuklarla hiç ilgilenmedi. Velayetin bana verilmesini de kabul etti. Çocuklarla arasında bağ yoktu ki" ifadelerini kullanmıştı.

Berdan Mardiniyi sinirlendiren Fatoş Yelliler sorusu

"HAYATTA İHANET HARİÇ HER ŞEY AFFEDİLİR"

Uzun süre özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen Berdan Mardini, geçtiğimiz haftalarda Armağan Çağlayan'ın Youtube'da yayınlanan programına konuk olmuş ve 'eski sevgili' konulu soruya çarpıcı bir cevap vermişti.

Berdan Mardiniyi sinirlendiren Fatoş Yelliler sorusu

Sevgilinizin eski sevgilisiyle olan fotoğraflarını sizden saklaması normal mi?

Haberin Devamı

Normal değildir. İki duble içtikten sonra arkadaşlık kalmaz. Gerçekçi olalım lütfen. Hissiyatın onu sadece arkadaş olarak görmüşse normal. Zor işler bunlar. Arkadaşken daha sonra sevgili olma muhabbeti de olabiliyor. 'İnsanların bütün hayatının temelinde cinsellik yatıyor demişler' ya, bu da karakter meselesi. Sadece beynin oraya çalışıyorsa normal değil, çalışmıyorsa normal. Sevgiliden sonra arkadaş nasıl kalacaksın yani? Öyle bir durum yok. Normal değildir. Bu direkt aldatmaya girer. Kendini aldatıyor, beni aldatıyor, gizli aldatıyor sadece. Ben yeni ilişkiye başlarken karşımdakine saygısızlık olmasın diye telefondaki eski fotoğrafları silerim. Benim için artık yoktur. Onu saklamak vicdanen de saygısızlık.

"NEDEN ÇOCUKLARINIZI GÖSTERMİYORSUNUZ?"

44 yaşındaki türkücü, son olarak TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programına katıldı. Sunucular, bir izleyiciden gelen yorumu Mardini'ye soru olarak yöneltti.

Az önce 'İnsanlar değişebilir' dediniz. 'Fikri, zikri, dış görünüşü, her şeyi değişebilir' dediniz. O halde eski eşiniz Fatoş Yelliler'i neden yadırgıyorsunuz? O da değişebilir. Fikir olarak da, tip olarak da değişebilir. Neden çocuklarınızı ona göstermiyorsunuz?

Berdan Mardiniyi sinirlendiren Fatoş Yelliler sorusu

"ALDATMAK DEĞİŞİM DEĞİLDİR!"

Soru bitmeden gülmeye başlayan Berdan Mardini, 'değişim' üzerinden sert bir açıklamaya imza attı.

İnsanlar değişimi yanlış anlamış galiba. Beni insanların değişmediği ilgilendirmiyor ki! Beni diğer konular ilgilendiriyordu. İki sene geçti, aynı konuları açmayalım. Birinin birini aldatmasını insanlar değişim olarak görüyorsa Allah belalarını versin, ne diyeyim yani! Biz öbür değişimlerdeN bahsediyoruz, insanlar değişimleri ne noktlara getiriyorlar!