Cadde "Biz senin sayende evlendik"

"Biz senin sayende evlendik"

25.08.2019 - 10:54 | Son Güncellenme:

Hülya Koçyiğit, TRT2 için hazırladığı ‘Film Gibi Hayatlar’da bu hafta Yusuf Sezgin’i ağırladı. Sezgin, sohbet sırasında ilginç bir açıklamada bulundu: “Sen hastalanınca rolünü Selma Güneri aldı, biz de o sette tanışıp evlendik.”

Biz senin sayende evlendik

Hülya KoçyiğitFilm Gibi Hayatlar”ın bu haftaki bölümünde yakın dostu Yusuf Sezgin’i konuk etti. Sezgin’i “Kan kardeşim hoş geldin” diyerek karşılayan Koçyiğit’in bu sözüne açıklama Sezgin’den geldi: “1966 yılında ‘Posta Güvercini’ filminin setinde elinin kanadığını görünce kendi parmağımı ufak bir çizik atarak kanatmış ve ‘Hadi gel kan kardeş olalım’ demiştim. O gün bugündür kardeş gibiyiz Hülya.”

Haberin Devamı

HAYRA VESİLE OLMUŞUM
Program boyunca anlattığı Yeşilçam anıları ile Hülya Koçyiğit’i kahkahaya boğan Yusuf Sezgin, bir de ilginç itirafta bulundu. Usta oyuncu, 1966 yılında çekilen “Nikahsızlar” filminde Hülya Koçyiğit ile başrolü paylaşacaklarını, ancak o hastalığı nedeniyle oynayamayınca rolü Selma Güneri’nin aldığını söyledi ve ekledi: “Biz işte o sette tanışıp evlendik.” O günleri hatırlayınca duygulanan Koçyiğit, eski dostuna şu sözlerle karşılık verdi: “Bir filmde oynamamam ne de güzel bir hayra vesile olmuş. Selma ile evlenmişsin. Buradan oğlunuz Umut Sezgin’e de sevgilerimi
gönderiyorum.”

Biz senin sayende evlendik