Cadde Brooke Shields video çekerken bacağını kırdı

Brooke Shields video çekerken bacağını kırdı

10.03.2021 - 10:55 | Son Güncellenme:

Çocuk yaşlardan itibaren kamera karşısında olan Hollywood yıldızı Brooke Shields, evinde geçirdiği kaza sonucunda sağ bacağının uyluk kemiğini kırdı. Güzel oyuncu kaza sonrası ilk kez New York sokaklarında görüntülendi.

Brooke Shields video çekerken bacağını kırdı

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Brooke Shields, takipçileri için video çekerken düştü ve sağ bacağının uyluk kemiğini kırdı.

Haberin Devamı

55 yaşındaki iki çocuk annesi, Shields, bir süre hastanede tedavi gördükten sonra taburcu edildi. Sokakta iki koltuk değneğiyle yürüyen güzel oyuncu, kendisini görüntüleyen ve sorular yönelten basın mensuplarına gülümseyerek yanıt verdi.

Brooke Shields video çekerken bacağını kırdı

"APTALCA BİR KAZAYDI"

Brooke Shields, geçen ay geçirdiği kazayı, katıldığı bir TV programında anlatmıştı. Formunu korumak için düzenli olarak egzersiz yapan Shields, yine denge tahtasında egzersiz yaptığını anlatıp "Her gün kullandığım o denge tahtalarından birinin üzerindeydim. Bu, yapmayı sevdiğim bir şey. Bunu Instagram için yaparken bir anda aptalca dikkatim dağıldı ve havaya uçtum ve düştüm" diyerek uyluk kemiğinin nasıl kırıldığından bahsetmişti.

Brooke Shields video çekerken bacağını kırdı

HASTANEDE TEDAVİ GÖRDÜ

Haberin Devamı

İnsan vücudundaki en uzun ve güçlü kemik olan uyluk kemiği (femur kemiği) kırılması yüzünden hastanede yatan Shields, tedavi sürecinde yürüme egzersizleri yaparken çekilen videolarını da sosyal medya sayfasından paylaştı. Merdiven egzersizi sırasında çekilen videosuna Instagram sayfasında yer veren Shields "Her seferinde bir adım" diye yazmıştı.

Brooke Shields video çekerken bacağını kırdı

ÇOCUK YILDIZ OLARAK ÜNLENDİ

1965 yılında dünyaya gelen Brooke Shields, küçük yaşta sinema dünyasında adını duyurdu. Tartışma yaratan 1978 tarihli Pretty Baby adlı filmle sinema serüvenine başlayan Shields, birçok filmde rol aldı. Eğitimi için bir süre kariyerine ara veren Shields, 1.83 santimlik boyu yüzünden birçok rolü kaçırdığını da itiraf etmişti.

Özel hayatı ve açıklamalarıyla da adından söz ettiren Brooke Shields, Monaco Prensi Albert, Michael Jackson gibi ünlülerle yaşadığı aşklarla konuşuldu. Shields, dönemin tenis yıldızı Andre Agassi ile evlenip boşandı. 2001'de yapımcı Chris Hency ile hayatını birleştiren Shields, iki çocuk annesi.