Cadde 'İnci Taneleri'nde Dilber izleyiciyi ağlatacak!

'İnci Taneleri'nde Dilber izleyiciyi ağlatacak!

07.03.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; Yılmaz Erdoğan imzalı, yayınlandığı ilk günden itibaren reytinglerin zirvesinden inmeyen dizisi 'İnci Taneleri’nin bu akşam ekranlara gelecek olan bölümünden ikinci tanıtım yayınlandı. Yedinci bölümde; Dilber, yaşadığı bu zor günlerin üstesinden gelmeye çalışırken Azem, Zahir'in peşine düşecek.

Kanal D’de her perşembe akşamı ekrana gelen 'İnci Taneleri' dizisi, geçtiğimiz hafta yayınlanan altıncı bölümü ile yine gündem oldu. Otele sarhoş bir şekilde gelen Zahir'in, odasına girerek Dilber'e saldırdığı anlar çok konuşuldu.

Haberin Devamı

'İNCİ TANELERİ' SON BÖLÜM

Heyecanın ve temponun bir an olsun düşmediği bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturdu. Çarpıcı diyalogları, şarkıları ve dram sahneleri ile ekrana gelen bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı.

İnci Tanelerinde Dilber izleyiciyi ağlatacak

Reyting rekorları kıran dizinin bu akşam saat 20.00'de ekrana gelecek olan yeni bölümünden heyecanı artıran ikinci tanıtım da yayınlandı.

İnci Tanelerinde Dilber izleyiciyi ağlatacak

TEHLİKELİ HESAPLAŞMA!

Dilber’in (Hazar Ergüçlü) başına gelenlerden etkilenen Azem (Yılmaz Erdoğan), hesabını sormak için bir yol ararken, bu tehlikeli hesaplaşmadan habersiz sahneye çıkan Dilber, bu kez izleyiciyi ağlatacak. Dilber, ödediği bedeller için isyan ederken eskisi gibi mutlu olmayı başarabilecek mi?

Haberin Devamı

İnci Tanelerinde Dilber izleyiciyi ağlatacak

Cihan’ın (Kubilay Aka) doktor Elif’e (İrem Çıray) ulaşabilmek için herkesten sakladığı hikâyesini anlatıp, anlatmayacağı ise merak uyandırdı.

İnci Tanelerinde Dilber izleyiciyi ağlatacak

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.