Cadde Bumblebee ne demek? Bumblebee oyuncuları ve konusu

Bumblebee ne demek? Bumblebee oyuncuları ve konusu

25.08.2021 - 18:04 | Son Güncellenme:

Bumblebee filmi ABD'nin bilim kurgu türündeki öne çıkan yapımlarındandır. Sinema salonlarının ardından televizyon ekranlarında da ilgiyle izleniyor. Film takipçileri, Bumblebee filmi karakterleri ve oyuncularının kim olduğunu sorguluyor. İşte, Bumblebee filmi konusu ve daha fazlası...

Bumblebee ne demek Bumblebee oyuncuları ve konusu

Bumblebee aynı isimdeki Transformers karakterine dayanan yapımdır. Kelimenin anlamı ise 'Yaban arısı' demek. Yabancı sinema filmi Bumblebee, 2018 yılında Amerika'da hazırlanan bilim kurgu ve aksiyon türündeki projedir. Transformers film serisinin altıncısıdır. Filmin yönetmenliğini Travis Knight yapmıştır. Hailee Steinfeld, John Cena ve Jorge Lendeborg Jr. oyuncuları da başrollerde yer alıyor.

Haberin Devamı

BUMBLEBEE FİLMİ KONUSU

1980'li yıllarda tek başına kalan Bumblebee henüz çok gençtir. Nereye gideceğini bilemeyen ve kimsesi olmayan sarı autobot Bumblebee 1987 yılında sürekli kaçmakta ve saklanmaktadır. Bu süreçte güvenli liman olarak sakin bir Kaliforniya sahil kasabasına sığınmıştır. Charlie ise 18 yaşına basmak üzere olan bir genç kızdır. Bir gün Bumblebee'yi harap halde keşfeder. Çalışma ihtimali olan bir külüstür gördüğünü zanneden genç kadın onu tamir etmek için kolları sıvar. Bumblebee'yi atölyesine götüren ve üzerinde çalışmaya başlayan Charlie, amacına ulaştığında ise bu arabanın sıradan bir "tosbağa" olmadığını keşfeder. Bumblebee ile arkadaşlık kuran Charlie, en yakın arkadaşına dönüşen autobotu peşindeki decepticonlardan koruyabilmek için onunla birlikte bir maceraya atılacaktır.

Haberin Devamı

BUMBLEBEE OYUNCULARI VE KARAKTERLER

Hailee Steinfeld – Charlie
Jorge Lendeborg Jr. – Memo
John Cena – Agent Burns
Jason Drucker – Otis
Pamela Adlon – Sally
Stephen Schneider – Ron
Ricardo Hoyos – Tripp
John Ortiz – Dr. Powell
Glynn Turman – General Whalen
Len Cariou – Uncle Hank
Kollin Holtz – Craig
Gracie Dzienny – Tina
Fred Dryer – Sheriff Lock
Isabelle Ellingson – Mean Girlfriend
Mika Kubo – Mean Girlfriend