Cadde Burak Yamantürk: Mercan kalabalığa alıştı

Burak Yamantürk: Mercan kalabalığa alıştı

27.01.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

Meslektaşı Özge Özpirinçci (36) ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Burak Yamantürk (39), geçtiğimiz gün Arnavutköy'de kameralara yansıdı. Ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yamantürk, 1 yaşındaki kızları Mercan ile ailece gittikleri kış tatilinden da bahsetti.

Burak Yamantürk: Mercan kalabalığa alıştı

2014 yılında 'Tatar Ramazan' dizisinin setinde tanışarak aşk yaşamaya başladığı Burak Yamantürk ile geçtiğimiz eylül ayında Marmaris Bozburun'da nikâh masasına oturan Özge Özpirinçci, aralık ayında kızı Mercan'ı dünyaya getirmişti.

Haberin Devamı

Instagram'da 3.5 milyon takipçisi bulunan Özge Özpirinçci, ocak ayında eşi Yamantürk ile birlikte kızları Mercan'ın elini tuttukları fotoğrafı sevenlerinin beğenisine sunmuştu. Bu pozlarına beyaz kalp emojisiyle birlikte "Yavru" notunu düşen ünlü isme, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Burak Yamantürk: Mercan kalabalığa alıştı

"MERCAN BÜYÜDÜ"

Burak Yamantürk, geçtiğimiz ay Yeniköy’de yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Şapkasıyla dikkatleri üzerine çeken oyuncu, "Bodrum’daydık geldik, artık buradayız” ifadelerini kullanmıştı. Bodrum’da keyifli zaman geçirdiklerini söyleyen Yamantürk, "Mercan büyüdü orada, 1 yaşına geldi” demişti.

Burak Yamantürk: Mercan kalabalığa alıştı

"ÖZGE'YLE KONUŞURSUNUZ"

Eşi Özge Özpirinçci’nin işlerinden dolay yoğun olduğunu söyleyen Yamantürk’e 'Aile' dizisindeki rolünü Serenay Sarıkaya’ya kaptırdığı hatırlatılınca, "Onu onunla konuşursunuz” diyerek soruları kibarca geri çevirmişti.

Haberin Devamı

"BİR ŞEYLER DÜŞÜNÜYORUZ"

Oyuncuya, Kıvanç Tatlıtuğ’unda yeni baba olduğu hatırlatılıp, "Birbirinize tavsiyeler veriyor musunuz?" diye sorulduğunda, ünlü isim; "Ben ondan birazcık daha öndeyim. Birbirimize sürekli bir şeyler atıyoruz, şu alınacak bir şeymiş diye” yanıtını vermişti.

Burak Yamantürk: Mercan kalabalığa alıştı

Tatlıtuğ’un, Kurt Efe ile olan ilk temasını koluna dövme yaptırdığı söylenen Yamantürk, "Sizde böyle bir şey var mı?" sorusuna, "İnsanın çocuğu olunca her şeyi düşünebiliyor. Bakacağız, bir şeyler düşünüyoruz” diye konuşmuştu.

KAMERALARA POZ VERDİ

Tüm bunların ardından Burak Yamantürk, geçtiğimiz akşam Arnavutköy’de bir mekana girerken objektiflere takıldı. Basın mensuplarına poz veren Yamamtürk, muhabirlerle ile ayak üstü sohbet etti.

Burak Yamantürk: Mercan kalabalığa alıştı

"ÇOK MUTLU OLDU"

Geçtiğimiz hafta eşi Özge Özpirinçci ve kızları Mercan ile yaptıkları kış tatili hakkında konuşan oyuncu, “Mercan ile güzel bir kış tatili geçirdik. Çok mutlu oldu o da. Alıştı artık kalabalığa da” ifadelerini kullandı.

Projelerinden de bahseden Yamantürk, 'Kuş Uçuşu' 2. sezonu çekiyoruz şu an. Onun yayınlanmasını bekliyoruz" dedi.