Cadde Cameron Diaz'ın yeni hayatı: Artık yüzümü bile yıkamıyorum!

Cameron Diaz'ın yeni hayatı: Artık yüzümü bile yıkamıyorum!

09.03.2022 - 19:06 | Son Güncellenme:

2015 yılında müzisyen Benji Madden ile evlenen Cameron Diaz, Raddix Madden adını verdiği kızını kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşamıştı. Evlenip anne olduktan sonra mesleğini bir kenara bırakan Diaz, şimdiki halini "Artık yüzümü bile yıkamıyorum" sözleriyle tanımladı.

Cameron Diazın yeni hayatı: Artık yüzümü bile yıkamıyorum

2015 yılından bu yana müzisyen Benji Madden ile evli olan bir çocuk annesi Cameron Diaz, Rule Breakers adlı bir podcast yayınına online konuk oldu. Sahip olduğu "tonlarca" kozmetik malzemesine rağmen onları eskisi kadar kullanmadığını anlatan Diaz, "Oyunculuktan uzaklaştıktan sonra üzerinde düşündüğüm en son şey dış görünüşüm" dedi.

Haberin Devamı

Son olarak 2014 tarihli Annie adlı filmde kamera karşısına geçen Cameron Diaz, ondan sonra da bütün zamanını ve dikkatini ailesine vermeyi tercih etti. Bir zamanlar Hollywood'daki herkesin ana hedefi olan "güzel görünme" tuzağına düştüğünü anlatan Diaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Kesinlikle ve tam olarak, bütün kadınların Maruz kaldığı toplumsal nesneleştirme ve sömürünün kurbanıyım."

"BU ÇEVREDE AKSİ MÜMKÜN DEĞİL"
Bir oyuncu olarak bulunduğu çevrelerde bunun aksinin pek de mümkün olmadığını belirten Diaz " Güzellik kriterlerini dikkate almamak ve kendine bakmamak mümkün değil. Bence bu en önemli ayrıntılardan biri. Son sekiz yıldır ise bir "vahşi" gibiyim" dedi.

Cameron Diazın yeni hayatı: Artık yüzümü bile yıkamıyorum

Diaz, gün içinde saatlerce ayna karşısında oturmanın bir süre sonra "zehirleyici" bir hale geldiğini de sözlerine ekledi. Cameron Diaz sözlerini şöyle sürdürdü: "Sonra düşünüyorsunuz: Neden burada oturup kendime kötü davranıyorum. Bedenim güçlü, bedenim yetenekli. Neden bunun üzerinde konuşmam gerekiyor?"

Cameron Diazın yeni hayatı: Artık yüzümü bile yıkamıyorum

Haberin Devamı

"YÜZÜMÜ BİLE YIKAMIYORUM"
Çok sayıda kozmetik ürünü olmasına rağmen bu konuda fazla çaba harcamadığını belirten ünlü oyuncu, yüzünü bile yıkamadığını anlattı. Önümüzdeki Ağustos ayında 50 yaşına girecek olan Cameron Diaz, 40 yaşına geldiğinde aslında hayatının kontrol etmediği birçok alanı olduğunun farkına vardığını belirtti.

"HAYATIMIN EN TATMİN EDİCİ KISMI"
Evliliğin ve anneliğin hayatının en tatmin edici kısmı olduğunu belirten Cameron Diaz, bunun kendisi için "her şey" demek olduğunu ekledi. Aile kurmak ve çocuk sahibi olmak için çok uzun süre beklediğini anlatan Diaz, bu yüzden de bu konuda herhangi bir kafa karışıklığı yaşamadığını ifade etti. Diaz, kendisine yöneltilen "Bir daha asla kamera karşısına dönmeyi düşünmüyor musunuz?" sorusuna da "Bakın, hayatta hiçbir şey için 'asla' demem. Peki bir daha Film yapacak mıyım? Bunu planlamıyorum, ama yapar mıyım? Bilmiyorum! Bir fikrim yok. Belki... Asla "asla" demem" diye yanıt verdi.