Cadde Cem Gelinoğlu kimdir, kaç yaşında? Cem Gelinoğlu nereli?

Cem Gelinoğlu kimdir, kaç yaşında? Cem Gelinoğlu nereli?

19.12.2021 - 11:21 | Son Güncellenme:

Cem Gelinoğlu, Arda İle Omuz Omuza'nın bu hafta yayınlanacak olan bölümünün konuğu. Arda ile Omuz Omuza her hafta pazar günleri izleyicilerle buluşuyor. Peki Cem Gelinoğlu kimdir, kaç yaşında?

Cem Gelinoğlu kimdir, kaç yaşında Cem Gelinoğlu nereli

Arda İle Omuz Omuza bugün yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Arda İle Omuz Omuza'nın yeni bölüm konusu ise oyuncu Cem Gelinoğlu oluyor. Gelinoğlu2nun yaşamı merak ediliyor. Peki Cem Gelinoğlu kimdir, kaç yaşında?

Haberin Devamı

CEM GELİNOĞLU KİMDİR?

20 Temmuz 1983 yılında Düzce'de doğdu. Ortaokul ve lise hayatını Düzce'de geçiren Cem Gelinoğlu, popüler telefon uygulamaları olan Vine ve Instagram ile kısa sürede birçok takipçi edinmiştir. Daha sonra Ali Kundilli filminin senaryosunu yazmış ve filmde başrol oynamıştır. Büyük beğeni toplayan yapımın devam filmi olan Ali Kundilli 2'nin senaristliğini ve başrolünü yine kendisi üstlenmiştir.

25 Ağustos 2017'de vizyona giren Şansımı Seveyim isimli filmde başrol oynamıştır.24 Mayıs 2019'da vizyona giren Aykut Enişte isimli filmin Giray Altınok'la birlikte senaristliğini yapıp ayrıca başrolü olan "Aykut" karakterini üstlenmiştir ve film beğeni toplamıştır.