Cadde Cemre Kemer'den mutlu aile pozu

Cemre Kemer'den mutlu aile pozu

22.12.2023 - 08:48 | Son Güncellenme:

Şimdilerde ikinci kez anne olmaya hazırlanan Cemre Kemer, eşi Emir Medina ve kızı Karla ile poz verdi. Kemer ile ailesinin bir hâyli keyifli olduğu görüldü

Cemre Kemerden mutlu aile pozu

Bir döneme damga vuran 'Hepsi' grubunun solistlerinden Cemre Kemer, 2020'nin Aralık ayında uzun süre aşk yaşadığı Emir Medina ile sürpriz bir şekilde evlenmişti.

Haberin Devamı

MÜJDELİ HABER GELDİ!

Nikâhtan kısa bir süre sonra hamile olduğunu duyuran Kemer, Kızları Karla'yı 2021'in Temmuz ayında kucağına almıştı. Çiften müjdeli bir haber daha gelmişti. Cemre Kemer, ikinci kez anne olacağını duyurmuştu.

Cemre Kemerden mutlu aile pozu

"HAMİLELER TOPLANSIN"

Objektif karşısında kızı Karla ile çektiği videoyu sosyal medya hesabından yayımlayan Kemer, "Hamileler toplansın. Yeniden başlıyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Cemre Kemerden mutlu aile pozu

TEBRİK YAĞDI

Paylaşımıyla hayranlarından yoğun ilgi gören Cemre Kemer'e; Özge Özpirinçci, Aslışah Alkoçlar, Burcu Kara ve Seda Bakan gibi ünlü isimler de yaptıkları yorumlarla tebrik etmişti.

Cemre Kemerden mutlu aile pozu

 "GÜZEL ÇIKTIK MI?"

Cemre Kemer, eşi Emre Medina ve kızı Karla ile poz verdi. Bir hâyli keyifli oldukları görülen Kemer, "Güzel çıktık mı? Evet, evet... Harika çıktınız" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Cemre Kemerden mutlu aile pozu