Cadde Christopher Nolan'dan 'James Bond' iddiasına cevap!

Christopher Nolan'dan 'James Bond' iddiasına cevap!

25.11.2023 - 12:00 | Son Güncellenme:

Son olarak 'Oppenheimer'la adından söz ettirmeyi başaran Christopher Nolan'ın, 26'ncı Bond filmini yönetmen koltuğunda oturacağı konuşuluyor. Dünyaca ünlü İngiliz yönetmen, uzun süredir gündemde olan iddiaya açıklık getirdi.

Christopher Nolandan James Bond iddiasına cevap

'Memento', 'The Prestige', 'The Dark Knight', 'Inception' 'Interstellar', 'Dunkirk', 'Tenet' ve 'Oppenheimer' gibi çok izlenen yapımlarda imzası olan Christopher Nolan'ın, sıradaki James Bond filmini yöneteceği iddia edildi.

Haberin Devamı

"NE YAZIK Kİ HAYIR"

Senaryo ve oyuncu seçimi de dahil olmak üzere film üzerinde tam kontrol istediği öne sürülen Christopher Nolan, 26'ncı Bond filmini yöneteceği iddialarına açıklık getirdi.

53 yaşındaki yönetmen, "Ne yazık ki hayır. Bu söylentilerin doğruluk payı yok" açıklamasını yaptı. Bu yanıt hem serinin hem de yönetmenin hayranlarında hayal kırıklığı yarattı.

Christopher Nolandan James Bond iddiasına cevap

DANIEL CRAIG'TEN 007'YE VEDA! 

İngiliz aktör Daniel Craig (55), 25’inci '007 James Bond' filmi olan, 2021 yılında vizyona giren 'No Time to Die' (Ölmek İçin Zaman Yok) ile ikonik karaktere veda etmişti.

Christopher Nolandan James Bond iddiasına cevap

Efsanevi ajanı bundan sonra hangi aktörün canlandıracağı konusu belirsizliğini koruyor. Birçok kez 007'ye hayat veren Pierce Brosnan, daha önce yaptığı açıklamada, James Bond olarak Tom Hardy’i görmek istediğini açıklamıştı.