Cadde Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım!

Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım!

28.12.2023 - 07:35 | Son Güncellenme:

Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteriyle tanınan Damla Ersubaşı olaylı şekilde ayrıldığı eski eşi Mustafa Can Keser ile çocuklarının velayeti için karşı karşıya gelmiş, araç içinde çektiği itiraf videosu ile herkesi şoke etmişti. Daha sonrasında videoyu tehdit edildiği için çektiğini belirten Ersubaşı, son olarak Nişantaşı'nda görüntülendi.

Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım

Damla Ersubaşı, şiddet gördüğünü iddia ettiği Mustafa Can Keser ile boşanmıştı. İkili, bir süre sonra sürpriz şekilde barışmıştı.

Haberin Devamı

YENİDEN MAHKEMELİK OLDULAR

Darp edildiğini öne süren ve tekrar ayrılık kararı alan Ersubaşı, eski eşiyle geçtiğimiz günlerde yeniden mahkemelik oldu.

Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım

ÇOCUKLARIN VELAYETİ BABAYA VERİLDİ

Mustafa Can Keser'in, Damla Ersubaşı'na velayet davası açtığı öğrenildi. Keser, eline ulaşan görüntülerle mahkemeye başvurup, "Eski karım yasaklı madde kullanıyor, velayeti almak istiyorum" ifadelerini kullandı. Çocuklarının annesinin uyuşturucu kullandığını iddia eden Mustafa Can Keser, çocukların velayetini aldı.

"UYUŞTURUCU VE KUMARDA HARCADIĞIM PARAYLA TEHDİT ETTİ"

Damla Ersubaşı ise gözyaşları içinde yaptığı açıklamada, uyuşturucu kullandığını itiraf etti.

Bir dönem uyuşturucuya batağına düştüm. Sonra parayı kumarda ve uyuşturucuda harcadım. Eski kocam çocuklarımın babası Mustafa Can Keser'in ailesinin parasıydı. Çeşitli vaatlerle aldım bu parayı. Parayı da tek başıma yedim, Mustafa'nın hiçbir alakası yok. Sonra Mustafa beni sürekli bununla tehdit etti. 'Aileme söylerim, çocukları bana vereceksin' dedi. 'Tamam, yeter ki kurtulayım. Çocuklar sende kalsın. Ben çocuklarımı istediğim zaman görürüm' dedim. Hepsinin mesajları var. Çocuklarımı verdim, bırakmadı. Tehdidi bitmedi, şiddeti bitmedi. Parayı da ödüyorum bu sırada ablasına, abisine. 'Seni magazine rezil edeceğim' dedi. Çocuklarımı benden ayırdı ya, istediği her şeyi yapsın.

Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım

İTİRAF VİDEOSUNUN PERDE ARKASI

Eski eşi Mustafa Can Keser'in iki kızının velayetini almak için kendisine şantaj yaptığını iddia eden oyuncu, avukatı aracılığıyla açıklama yaptı. Avukat Mehmet Kutlu, söz konusu videonun eski olduğunu belirtti.

Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım

Haberin Devamı

"HİÇBİRİNİ KABUL ETMİYORUM"

Ersubaşı önceki gün Nişantaşı City's çıkışı görüntülendi. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan oyuncu "Çok zor bir süreç geçiriyorum. Kumpasın içine düştüm. Avukatımla görüşmeye geldim. Hukuk yoluyla elimden geleni yapacağım. Söylenenlerin hepsi asılsız, hiçbirini kabul etmiyorum" dedi.

Damla Ersubaşı: Çocuklarım annesiyle ilgilii haberleri okuyunca ne yapacağım

"1.5 SENEDİR TEHDİT EDİLİYORUM"

"Çocuklarımdan vazgeçmeyeceğim" diyen Ersubaşı, "Benim çocuklarım okula gidiyor, ellerinde tabletler var annesiyle ilgili bu haberleri okuduğunda ben ne yapacağım! Çektiğim video bana tehditle çektirildi. Yaklaşık 1.5 senedir tehdit ediliyorum. Söyleyemediğim başka şeyler de var. Hepsini mahkemeye sundum" açıklamasında bulundu.