Cadde Deniz Seki'den Okan Bayülgen itirafı! 'Doyamadım şarkımı ona yazmadım'

Deniz Seki'den Okan Bayülgen itirafı! 'Doyamadım şarkımı ona yazmadım'

04.08.2023 - 09:13 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Deniz Seki, 2005 yılında müzikseverlerle buluşturduğu 'Aşk Denizi' albümünde söz ve müziği kendisine ait 'Doyamadım' parçasına da yer vermişti. Ünlü isim, bu şarkı ve eski sevgilisi Okan Bayülgen ile ilgili yanlış bilinen bir gerçeği yıllar sonra açıkladı.

Deniz Sekiden Okan Bayülgen itirafı Doyamadım şarkımı ona yazmadım

Göktürk Dergisi'ne röportaj veren Deniz Seki, sahneye duyduğu sevgiyi anlattı: İşimi aşkla yapıyorum ve şarkılarımı yaşayarak yazıyorum. Ayrıca çok iyi bir gözlemciyim, her hikâye beni başka bir yere götürüyor. Sahnede de hep gözlerim kapalıdır zaten. Şarkılarımı o şekilde daha iyi hissediyorum.

Haberin Devamı

"O ŞARKIYI BABAM İÇİN YAZDIM"

Deniz Seki, "Sizde yeri ayrı olan bir şarkı var mı?" sorusuna ise "Herkes Doyamadım isimli şarkımı Okan Bayülgen'e yazdığımı düşündü fakat ben o şarkımı çok erken yaşta kaybettiğim babam için yazmıştım" yanıtını verdi.

Deniz Sekiden Okan Bayülgen itirafı Doyamadım şarkımı ona yazmadım

"BANA HANGİ ŞARKIYI YAZDIN?"

Okan Bayülgen, 2019 yılında Deniz Seki'yi 'Uykusuzlar Kulübü' adlı programında konuk etmiş, "Bana hangi şarkıyı yazdın?" sorusunu yöneltmişti. Seki ise eski sevgilisinin bu sözlerine "Şarkılar benden çıktıktan sonra sizin" karşılığını vermişti.

Deniz Sekiden Okan Bayülgen itirafı Doyamadım şarkımı ona yazmadım