Cadde Didem Soydan: Burak ile harika zaman geçiriyorum

Didem Soydan: Burak ile harika zaman geçiriyorum

28.10.2022 - 07:20 | Son Güncellenme:

Özel hayatıyla ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen 38 yaşındaki ünlü model Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Burak Deniz ile bir dargın bir barışık ilişkisine devam eden Soydan, geçtiğimiz haftalarda haklarında çıkan 'Artan restaurant fiyatlarından dolayı sırayla hesap ödüyorlar' haberleri ile ilgili konuştu.

Didem Soydan: Burak ile harika zaman geçiriyorum

HÜSEYİN ALTUN/ MİLLİYET 

Haberin Devamı

Didem Soydan ve Burak Deniz, yaklaşık bir yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda bitirme kararı almıştı. Kasım 2021'de Etiler'de objektiflere takılan Deniz, "Didem Soydan'la ayrılık sebebiniz sosyal medyadaki cesur paylaşımlar mı?" sorusunu cevaplamıştı. Ünlü oyuncu, "Tabii ki de öyle bir şey yok. Biz geri kafalı mıyız?” açıklamasını yapmıştı.

"KESİNLİKLE YALAN"

Didem Soydan ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

Burak ile ayrılığımızın sebebinin benim sosyal medyadan yaptığını paylaşımlardan kaynaklandığı haberleri yapıldı. Bunlar kesinlikle yalan. Kendisinin de dediği gibi. Biz o kadar geri kafalı insanlar değiliz. Özel hayatımızı konuşmuyoruz.

Didem Soydan: Burak ile harika zaman geçiriyorum

"HER ŞEY GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ"

Ayrılıktan birkaç ay sonra Didem Soydan ile Burak Deniz, ünlü mankenin Nişantaşı’ndaki evinin önünde görüntülenmişti. "Barıştınız mı?” sorusuna “Gördüğünüz gibi” yanıtını veren oyuncu, tatile çıkacaklarını söylemişti.

AŞK POZU

Aşkları doludizgin devam eden ünlü çiftten, önceki aylarda barışma sonrası ilk aşk pozu gelmişti. Deniz, sevgilisi Soydan ile selfie çektikleri sırada fotoğraflandıkları anı paylaşmıştı. Oyuncunun kelebek emojisi koyduğu paylaşıma; kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelmişti.

Didem Soydan: Burak ile harika zaman geçiriyorum

Haberin Devamı

"RAHATLADIN MI?"

Sonraki günlerde Asmalımescit'te görüntülenen 31 yaşındaki Burak Deniz, manken sevgilisi Didem Soydan ile ilişkilerin çok güzel gittiğini söylemişti. Ünlü oyuncu, magazin muhabirinin "Barışmak için ilk adımı kim attı?" sorusu üzerine, gülerek "Ben attım ilk adımı. Rahatladın mı?" demiş ve kendisini bekleyen aracına binmişti.

"HARİKA BİR HAFTA GEÇİRDİK"

38 yaşındaki ünlü model Didem Soydan, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Kahve içmeye çıktığını söyleyen Soydan, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Burak Deniz ile gittiği Paris tatilinden bahsetti. Güzel geçtiğini söyleyen model, "Harika bir hafta geçirdik. Çok eğlendik ve bol bol gezdik. Sosyal medyadan paylaşımları görmüşsünüzdür zaten. Burak ile harika zaman geçiriyorum, mutluyum" cümleleri ile sevgilisine övgüler yağdırdı.

"BUNUN SIRALAMASINI HİÇ YAPMADIK"

Didem Soydan, geçtiğimiz haftalarda haklarında çıkan 'Artan restaurant fiyatlarından dolayı sırayla hesap ödüyorlar' haberleri ile alakalı sorular hakkında da, "Bunun sıralamasını hiç yapmadık. İkimizin de ödediği oluyor. Bir gün ben ödediysem bir daha ben ödeyebiliyorum. Ya da Burak ödediyse bir kez daha o ödeyebiliyor. Haberlere güldük" dedi.

Didem Soydan: Burak ile harika zaman geçiriyorum