Cadde Doğu Demirkol'un kolyesi dikkat çekti! 'Ayşe'nin A'sı tabii ki'

Doğu Demirkol'un kolyesi dikkat çekti! 'Ayşe'nin A'sı tabii ki'

16.03.2024 - 07:35 | Son Güncellenme:

Bir süredir merhum sanatçı Levent Kırca'nın kızı Ayşe Kırca ile aşk yaşayan komedyen Doğu Demirkol, önceki gün muhabirlerini sorularını yanıtladı. 'A' harfli kolyesi ile sahneye çıkacağını belirten Demirkol, "Aileler tanıştı. Öylesine takılacak yaşları geçtik" dedi.

Doğu Demirkolun kolyesi dikkat çekti Ayşenin Ası tabii ki

Doğu Demirkol, önceki gün Zorlu PSM'de tek kişilik gösterisini gerçekleştirdi. Ünlü komedyen, sahneye çıkmadan önce basın mensupları ile sohbet etti.

Haberin Devamı

"AKRABALAR GELEMEDİ"

Seyirci bizi yalnız bırakmıyor, sağ olsunlar. Ben paylaşım da yapamıyorum aslında; eşimiz dostumuz, akrabamız gelemedi. Olsun gelmesinler çok dolu diye gelemediler. Ben ünlü olduktan sonra mı gelecekler bedava gülecekler. İftarımı da yaptım, hafif yapıyorum iftarı. Zorlamıyor beni hiç bu sene. Kışa geldi, biraz ondan rahat geçiyor.

Doğu Demirkolun kolyesi dikkat çekti Ayşenin Ası tabii ki

"HERKESİN GİYDİĞİNE KİMSE KARIŞMAMALI"

Doğu Demirkol, geçtiğimiz günlerde Rapçi Sefo'nun, "Etek giymeyi nasıl kadınlara kaptırdık biz ya?" cümleleri hakkında da konuştu. Demirkol, konuyla ilgili, "Herkesin giydiğine kimse karışmamalı bence. Bence etek giymek isteyen giyer. Eskiden etek giydiririm sana diye bir tehdit unsuru vardı. Etek şimdi o tehdit unsurluğunu yitirmiş. Olsun, giyene yakışıyor bazen. Moda olsa denerdim, diz altı olcak şekilde caiz değil çünkü. Oje de denemişliğim var ama kendim tek iken sonra hemen silerim" diyerek kahkaha attı.

Doğu Demirkolun kolyesi dikkat çekti Ayşenin Ası tabii ki

'A' HARFLİ KOLYESİ DİKKAT ÇEKTİ

A harfli kolyesi ile sahneye çıkacağını da dile getiren Doğu Demirkol, "Ayşe Hanım'ın değil Allah'ın A'sı bu. Şaka bir yana Ayşe'nin A'sı tabii ki. O sürekli beklenti içerisinde oluyor bazen. Aileler tanıştı aslında, net bir tarih yok ama geyik de yapmıyoruz neticesinde. Öylesine takılacak yaşları geçtik. Hayırlısı olsun bakalım. Çok da romantik değilim ben galiba. Şakalı olursa daha güzel yaparım gibi" diyerek güldü.

Doğu Demirkolun kolyesi dikkat çekti Ayşenin Ası tabii ki