Cadde 'Dönence'den muhteşem final! Aşıklar bir arada

'Dönence'den muhteşem final! Aşıklar bir arada

12.10.2023 - 07:43 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin; yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı dizisi 'Dönence', final bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 'Dönence', çarşamba akşamına bir kez daha damgasını vurdu. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Dönenceden muhteşem final Aşıklar bir arada

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan (Gece) ve Caner Topçu’nun (Özgür) yer aldığı, kadrosunda Emre Kınay (Cem), Atakan Hoşgören (Miro), Didem İnselel (Verda), Ogün Kaptanoğlu (Harun), Ülkü Hilal Çiftçi (Gülce), Doğan Karakaş (Rüzgar), Nazlı Çetin (Sera) gibi başarılı isimleri buluşturan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Dönence' nefes kesen final bölümüyle ekrana geldi.

Haberin Devamı

ÖZGÜR YIKILDI!

'Dönence'nin 11 Ekim Çarşamba günü yayınlanan final bölümünde; Özgür, ailesinin katilinin Harun olduğunu öğrenince adeta yıkılır.

'DÖNENCE' FİNAL BÖLÜMÜ

Selman’ın çıkardığı yangında kapana kısılan Rüzgar ve Berkay için zaman çok hızlı akarken ilk yardıma koşan kişi uzaktan olanları gören Miro olur.

Dönenceden muhteşem final Aşıklar bir arada

HER ŞEYİ YAPMAYA HAZIR

Olayı duyan Özgür ise ailesini kaybettiği gibi kardeşini de kaybetme korkusuyla onu kurtarmak için her şeyi yapmaya hazırken, Rüzgar yangından sağ çıkmayı başardı.

HARUN'UN GERÇEK YÜZÜ ORTAYA ÇIKTI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Verda, Cem’in Harun’dan şüphelenmesinin altında yatan nedenlerin farkına varır. Harun ise iyice köşeye sıkışmışken Cem ve Özgür onu yakalamanın peşine düşerler. Gerçekler er ya da geç ortaya çıkarken Harun sonunda yakalanabilecek mi?

Haberin Devamı

VERDA, HARUN'A PLAN KURDU / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dönenceden muhteşem final Aşıklar bir arada

CEM, HARUN'U YAKALADI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Cem ve Özgür, Verda'nın Harun hakkında söylediklerinin ardından evden koşarak çıkarlar. Harun'un yakalanması an meselesidir. Cem, sonunda Harun'u alt eder.

Dönenceden muhteşem final Aşıklar bir arada

GECE VE ÖZGÜR'ÜN DOLUDİZGİN AŞKI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Dizinin final bölümünde; Gece ve Özgür'ün aşkı dolu dizgin devam etti. Özgür ve Rüzgar kendi evine çıktı. Gülce ise liseyi bitirdi. Alican ile aynı üniversiteye gitti. Gece, İzmir’de konservatuvar bölümünü kazandı. Özgür ise kaptanlığa geri döndü, Rüzgar da miço olarak abisinin yanında çalışmaya başladı.