Cadde Dördüncü bebeğini bekleyen ünlü oyuncunun paylaşımı gündem oldu!

Dördüncü bebeğini bekleyen ünlü oyuncunun paylaşımı gündem oldu!

03.01.2023 - 12:33 | Son Güncellenme:

Meslektaşı Ryan Reynolds ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Blake Lively, şimdilerde dördüncü bebeğini kucağına almak için gün sayıyor. Aktif olarak kullandığı Instagram sayfasından günden güne büyüyen karnıyla bir fotoğraf yayınlayan Lively, gönderisine yazdığı mesajla takipçilerini eğlendirdi. Ünlü ismin paylaşımına, sosyal medyada yorum yağdı.

Dördüncü bebeğini bekleyen ünlü oyuncunun paylaşımı gündem oldu

'Gossip Girl' (Dedikoducu Kız) dizisinde canlandırdığı 'Serena' karakteri ile yıldızı parlayan oyuncu Blake Lively, 2012 yılında ünlü aktör Ryan Reynolds (46) ile nikah masasına oturmuştu. James (8), Inez (6) ve Betty (3) adında üç kızları bulunan çiftten 35 yaşındaki Lively; geçtiğimiz Eylül ayında New York'ta düzenlenen Forbes Kadınlar Zirvesi'ne büyümeye başlayan karnıyla katılarak, dördüncü çocuğuna hamile olduğunu duyurmuştu.

Haberin Devamı

Dördüncü bebeğini bekleyen ünlü oyuncunun paylaşımı gündem oldu

Hamileliğiyle ilgili daha önce bir açıklama veya paylaşım yapmayan güzel oyuncunun parıltılı, mini elbisesinden görünen karnı, hayranlarını şoke etmişti.

SİTEM EDEREK PAYLAŞTI

Ünlü isim, o zamana kadar sır gibi sakladığı hamileliğini açıklamasının ardından, Instagram hesabından hamilelik sürecinde çekilen pozlarını yayınlayarak; sitem dolu bir yazı paylaşmıştı. Blake, kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan Instagram gönderisinde şu ifadelere yer vermişti:

İşte gerçek hayatta çekilen hamilelik fotoğraflarım. Böylece evimin önünde görüntü almak için bekleyen 11 kişi beni rahat bırakabilir. Beni ve çocuklarımı korkutuyorsunuz. Tüm sevgi, saygı ve çocukların fotoğraflarını paylaşan hesapları takip etmeyi bırakmaya devam ettiğiniz için teşekkür ederim. Onlara karşı güçlüsünüz. Ve 'çocukların fotoğraflarını paylaşmama politikası' olan medya kuruluşlarına da teşekkürler, hepiniz fark yaratıyorsunuz. Sevgiler.

Dördüncü bebeğini bekleyen ünlü oyuncunun paylaşımı gündem oldu

"ÇOK ÜZÜLDÜM"

Güzel oyuncunun gönderisine, "Tebrikler!", "Bunun doğru olmadığını defalarca açıklamanıza rağmen medya ve paparazziler tarafından rahatsız edilmeye devam ettiğinizi duyduğuma çok üzüldüm. Bu fotoğraflarda harika görünüyorsun, sen ve Ryan için çok mutluyum. Ama bu fotoğrafları yayınlamak zorunda kaldığın koşullar için üzgünüm" ve "Bu farkındalığı yaymaya devam ettiğiniz için teşekkür ederiz" gibi destek mesajları yağmıştı.

Haberin Devamı

"AYLARDIR UYGULUYORUM"

Blake Lively, tüm bunların ardından aktif olarak kullandığı Instagram hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Birisi hamile kalmadan önce, diğeri ise güncel olarak çekilmiş iki karesini yan yana getiren ünlü isim; pozlarından birinde tayt ve büstiyer giyerken, diğerinde tayt yerine eşofman giymiş olarak görüldü.

Dördüncü bebeğini bekleyen ünlü oyuncunun paylaşımı gündem oldu

Güzel oyuncu, yanında sırtını kameraya dönmüş bir şekilde duran antrenör Don Saldino'nun her iki fotoğrafta da göründüğü gönderisine, şu mesajı yazdı:

Aylardır Don Saldino'nun egzersiz programını uyguluyorum. Bir şeyler yolunda gitmiyor.

Dördüncü bebeğini bekleyen ünlü oyuncunun paylaşımı gündem oldu

"KARPUZ ÇEKİRDEĞİ YEMİŞSİNDİR"

Saladino, Lively'nin kısa sürede 3 milyona yakın beğeni ve 6 bine yakın yorum alan paylaşımına, birkaç kızgın surat emojisi ve bir de gülme emojisi ile yanıt verdi.

Takipçileri, ünlü ismin esprili paylaşımına; "Muhtemelen yanlışlıkla karpuz çekirdeği yedin", "Çünkü Ryan Reynolds diyeti yapıyorsun" ve "Egzersiz yaptığımda da aynı sonuçları alıyorum" gibi eğlenceli mesajlar yazdı.