Cadde Editör'ün seçtikleri

Editör'ün seçtikleri

13.03.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri

                                                                                                                                                                                           

Haberin Devamı

Çabasız şıklık

Altınyıldız Classics’in uyarladığı 360 derece pantolonları, rahatlık kadar geniş renk skalasıyla da iddialı. Başarılı giyinmenin en pratik yolunu sunan marka, çabasız şıklık vadederken kolaylığı da zirveye taşıyor. Seçkiler şık kesimi ve kumaş kalitesiyle de dikkat çekiyor.

Yeni formül

SkinCeuticals, serum ailesine yüzde 15 saf C vitamini içeren yeni formülü Silymarin CF’yi dahil etti. Yağlı ve akneye eğilim gösterebilen cilt tipleri için üretilen ürün, klinik olarak onaylandı. Cilt berraklığını artıran ve aynı zamanda ince çizgilerin görünümünü de gözle görülür şekilde azaltan serum, yaşlanma belirtilerinin önlenmesine de yardımcı.

Editörün seçtikleri
Bakım iksiri

Ödüllü Revitabrow Kaş Bakım Serumu, yaşlanma ve stresin görsel belirtilerine yönelik. İçeriğinde bulunan yüksek etkili BioPeptin kompleksi ve bitki kaynaklı maddeler, kaşları neme karşı doyururken, gösterişli ve sağlıklı görünmelerini sağlamayı hedefliyor. Markanın saç kalınlaştırıcı şampuanı ‘Thickening Shampoo’, ‘Thickening Conditioner’ı ve güçlendirici saç köpüğü ‘Volume Enchancing Foam’ de bulunuyor.

Haberin Devamı

Doğal modeller

Massana’nın, 45 yıllık tecrübesiyle el yapımı ürettiği, birbirinden şık çantalar, kadınların rahatlığı ve konforunu üst düzeyde tutuyor. Marka, doğaya zarar vermeden ürettiği seçkilerde, mavi, kahverengi, mor, kırmızı ve gri gibi farklı renk alternatifleriyle birbirinden şık modeller sunuyor.

Özel kampanya

Sinoz, mart ayı boyunca tüm ürünlerde net yüzde 50 indirim fırsatı sunuyor. Bu özel kampanyayı keyifli reklam filmi ile kutlayan marka, şarkıcı Atiye ile de iş birliği yaptı. Cilt bakım ürünleriyle Türkiye’nin birçok iline hızlı teslimat ve kolay sipariş imkanı sağlayan Sinoz, cildin her türlü ihtiyacını karşılıyor.