Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

23.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Lüks detay

Haberin Devamı

Nocturne, Hande Erçel ile dört sezondur sürdürdüğü iş birliğini yeni koleksiyonunda da sürdürüyor. Feminenliği ve gücü simgeleyen kaplan deseninin deri tasarımlarla tamamlandığı göz alıcı görünümlerde, oyuncunun üzerindeki her parça başlı başına yıldız rolünü üstleniyor.

İddialı şıklık

Cacharel’in ‘Sonbahar-Kış Koleksiyonu’, ‘Kuzeyli Kentlerin Bilge Tabiatı’ndan aldığı ilhamla, soğuk bir coğrafyanın sıcak renklerini yorumluyor. Seçkilerde, camel tonlarından kiremitin egemenliğine, indigo, mavi, kırmızı, siyah, yeşil gibi parçalar, hem desen hem de ürün bütünlüğü vadediyor.

Işıltı tutkunlarına

Altın renginin ışıltısından ilham alan yeni ‘Nars Holiday’ koleksiyonu, sizi gösterişli bir yeni yıla davet ediyor. Set, göz alıcı renklere sahip rujlardan, kült allık ve bronzerlar’dan oluşuyor. Koleksiyon içerisinde tüm zamanların çok sevilen ürünlerinden hazırlanan seçkiler, yılbaşı hediyesi arayanlar için alternatif yaratıyor.

Haberin Devamı

Düğün konsepti

İlvi’nin yeni tasarımları şık ve rahat ayakkabılar, evlenecek çiftlerin düğün günü büyüleyici ve muhteşem görünmelerini sağlayacak. En özel anınızı, markanın şık ve konforlu modelleriyle konforlu ve göz alıcı yaşayabilirsiniz.

Editörün seçtikleri...

Rahatlık ve konfor

Doğtaş’ın relax mekanizmalı koltuk takımları, tarz sahibi dokunuşlarla yaşam alanlarına yüksek konforu davet ediyor. Şık tasarımların, güçlü profillerle birleştiği ürünlerde, uyumun ahengini sunan detaylar, fonksiyonel sadelikte hayat buluyor.