Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

30.10.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

Çanta şıklığı

Haberin Devamı

Mozza, zamandan bağımsız çantalar tasarlıyor. Marka, tasarımlarında kullandığı vejetal deriyle uzun yıllar kullanılabilecek ürünler sunuyor. Doğal bir materyal ve uzun yıllar kullanılabilmesi açısından da sürdürülebilir bir madde olan deri seçkiler, her tarza hitap ediyor.

Işık oyunu

Avon, şimdi de ödüllü protinol teknolojisiyle kolajen desteğini müşterileriyle buluşturuyor. Oyuncu ve müzisyen Şevval Sam’ın marka yüzü olduğu ‘Anew Power Serum’ ile sadece bir haftada çok daha genç ve sağlıkla ışıldayan cilt görünümün vadeden ürün, gözle görünür sonuçlar sağlıyor.

İkonik koleksiyon

Vans, ikonik outdoor moda markası Napapijri ile iş birliği yaptı. Tepeden tırnağa hazırlanan koleksiyon, stil ve işlevsellik ile birleşiyor. Dünyanın dört bir yanındaki dağ zirvelerinden şehirlere kadar giyilen ürünler, ikonik montu ile Napapijri, sokak giyimini dünyanın farklı noktalarına taşıyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Rahat ve konforlu

Siesta, iç ve dış mekanlara yönelik tasarladığı ürünleriyle, sonbahar sezonun renklerini evlerinize taşıyor. Mevsimin turuncu enerjisini, güneşin iyileştirici sarısıyla buluşturan seçkiler, mekanlara da canlılık ve estetik katacak.

Anlamlı iş birliği

Acqua di Parma ve Emilio Pucci, Save the Children’ın ‘Geleceği Yeniden Yaz’ projesini desteklemek için hayatı ve neşeyi kutlayan koleksiyona imza attı. Emilio Pucci arşiv temasından ilham alan ve koleksiyonun tamamında Acqua di Parma kutularını saran Acqua Di Parma, sarısı ve rengin ışık ile uyumuyla yeniden yorumlanıyor.