Cadde Editör'ün seçtikleri...

Editör'ün seçtikleri...

16.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Editörün seçtikleri...

El emeği

Haberin Devamı

Naddha, el yapımı çantaları deri detaylarla harmanlayarak günümüze uyarlayan, her biri kendi hikayelerine sahip çanta modellerinden oluşuyor. Kullanıldığı her ürüne zarafet ve şıklık katan deri, Naddha’da el örgüsü ile birleşerek görsel bir şölen sunuyor.

Etkileyici ve şık

İngiliz aristokrasi üyelerinin sıra dışı hikayelerinin ilhamıyla yaratılan Penhaligon’s Portraits ailesinin en yeni ve en bilge üyesi Arthur, bilgeliğin peşinde. Odunsu koku, kalıcılığı ve esansıyla da beğeni topluyor.

Avantajlı alışveriş

Boyner, jean ürünlerinde müşterilerine fırsatlar sunuyor. Yüzlerce çeşit üründe ayrıcalıklı alışveriş keyfi yaşamak isteyen misafirler, yeni sezonda uygun alışverişin yanında paracık kazanıyor.

Haberin Devamı

Editörün seçtikleri...

Gözler kirpiklerde!

Yeni M·A·C Stack maskara, her katta daha uzun, daha hacimli kirpikler vadediyor. Ağırlık hissi vermeyen, topaklanma ve dökülme yapmayan formülü ile anında daha uzun, daha hacimli ve kıvrık görünüm sunan ürün, kat kat uygulanabiliyor.

Üstün teknoloji

JBL, Quantum serisi ürün gamını piyasaya sunduğu yeni profesyonel mikrofonu ile genişletti. Ses teknolojisi alanında uzmanlığını kanıtlayan marka, oyunculara hitap eden yeni ürünüyle iddialı.