Cadde Emily Ratajkowski'den nostaljik paylaşım

Emily Ratajkowski'den nostaljik paylaşım

05.01.2023 - 15:47 | Son Güncellenme:

Defalarca aldatıldığını öğrenmesinin ardından eşi Sebastian Bear-McClard'den ayrılan, dünyaca ABD'li model Emily Ratajkowski, çılgın gençlik yıllarına ait fotoğraflarını paylaştı. Yıllar önce çekilen fotoğrafını 'Teenage Dirtbag' adlı şarkının sözleriyle yayınlayan ünlü modele yorum yağdı.

Emily Ratajkowskiden nostaljik paylaşım

Model ve oyuncu Emily Ratajkowski ile yapımcı Sebastian Bear-McClard, 23 Şubat 2018 tarihinde sade bir törenle dünyaevine girmişti. Ancak ikilinin yollarını ayıracağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüş; Bear-McClard’ın, eşini aldattığına dair ortaya atılan iddiaların bu ayrılığa sebep olduğu düşünülmüştü. Page Six'e konuşan bir kaynak, Sebastian Bear-McClard'ın "Eşini defalarca aldattığını" ileri sürmüştü.

Haberin Devamı

Ratajkowski'ye yakın bir başka kaynak ise şu ifadeleri kullanmıştı:

Sebastian, ona bir şans daha vermesi için Emily'e yalvarıyor. Ama bu olmayacak; çünkü Emily, Sebastian'ın onun arkasından yaptığı birçok şeyi daha keşfetti.

Emily Ratajkowskiden nostaljik paylaşım

"İLK DEFA BEKARIM"

Ayrılığın ardından Ratajkowski'nin Brad Pitt ile aşk yaşadığı iddia edilmiş, ancak güzel model; "Hayatımda ilk defa bekarım ve dışarıdan nasıl algılandığım konusunda aşırı endişe duymama özgürlüğünün tadını çıkarıyormuşum gibi hissediyorum. 'Kafaya takmamak', gerçekten mutlu olmanın ve hayatında kontrole sahip olmanın en iyi yollarından biri" açıklamasını yaparak bu söylentileri yalanlamıştı.

Emily Ratajkowskiden nostaljik paylaşım

"ONUN ZEKİ OLMASINI SEVİYOR"

31 yaşındaki Emily Ratajkowski, geçtiğimiz haftalarda ise Kim Kardashian'ın 28 yaşındaki eski sevgilisi Pete Davidson ile aşk yaşamaya başlamıştı. Us Weekly'ye konuşan bir kaynak; ikiliyi ortak arkadaşlarının tanıştırdığını belirterek şu ifadeleri kullanmıştı: 

Haberin Devamı

Henüz çok erken bir aşamadalar, ama ikisi de birbirinden gerçekten hoşlanıyor. Pete, Emily'yi güldürüyor ve onun zeki olmasını seviyor.

Emily Ratajkowskiden nostaljik paylaşım

GENÇLİK YILLARINI PAYLAŞTI 

Ünlü süper model Emily Ratajkowski, gençlik yıllarından fotoğrafları sosyal medyada paylaştı.

Emily Ratajkowskiden nostaljik paylaşım

"PİSLİK TORBASIYIM"

2000'li yıllarda arkadaşlarıyla çekilen çılgın fotoğraflarını, 'Teenage Dirtbag' adlı şarkının sözleriyle yayınladı. Ratajkowski, şarkının "Çünkü ben genç bir pislik torbasıyım bebeğim" sözlerine yer verdi.

Emily Ratajkowskiden nostaljik paylaşım