Emrah Akçaay

Emrah Akçaay

emrah.akcaay@milliyet.com.tr

Tüm Yazıları

Daha önceki yazılarımda belirttiğim gibi şehrin eğlence kalesi olan Asmalımescit’e yatırımlar devam ediyor. Asmalımescit sokaklarında şu sıralar öyle bir dedikodu dönüyor ki; çiçekçisi, valesi, esnafı kısacası herkes heyecanlanmış durumda. İddialara göre daha önce ’25.5’ olarak bilinen mekanı iki ünlü sanatçı satın aldı. Burada Amerikan eğlence dünyasının önemli karaoke barlarından biri açılacak. Tadilat çalışmaları başlayan mekanın yeni sahipleri olarak da, Ebru Gündeş ve Armağan Çağlayan ikilisinin isimleri geçiyor kulislerde. Tadilat sürecinin kış sezonuna yetişeceği de gelen bilgiler arasında. Bakalım yılın eğlence dedikodusu ne kadar doğru çıkacak?

Haberin Devamı

YAZIN TRANSFERİ

Gece hayatında ses getirecek bir transfer haberiyle yazımıza kaldığımız yerden devam edelim. Kerim Kumla’nın sahibi olduğu Nişantaşı Atiye Sokak’taki Wanda İstanbul, ‘yazlık mekan’ konsepti için Çeşme projesinden vazgeçti. Durum böyle olunca Çeşme’de son iki sezona damgasını vuran işletmeci Erhan Seven, Madeo Beach ile el sıkıştı. Yaklaşık bin kişinin eğlendiği Madeo’nun başına geçen Seven, aynı zamanda plaj içerisinde 00.00’dan sonra kapılarını açacak Dusk Night Club’ın da başında olacak.

YENİDEN ÇEŞME’DELER

Asmalımescit’in kült olmuş mekanı ‘Zilly’, yaz sezonunda Çeşme’de hizmet verecek. Mekan yetkilileri Ataberk Oral ve Zafer Köseoğlu, geçtiğimiz sene Port bölgesinde yakaladıkları başarıyı devam ettirme kararı aldı. 24 Haziran sonrası kapılarını ‘Zilly Port’ ismiyle açacak mekanda, sürpriz isimler sahne alacak.

TEŞEKKÜRLER MİLLİYET AİLESİ

Henüz 22 yaşında başladığım yazarlık serüvenimde bugün tam bir yılı devirdim. Türkiye’nin en büyük gazetesinde elli haftayı aşkındır siz değerli okurlarımızla buluşmanın onurunu, kıvancını henüz anlatacak kelimeleri bulamadım. Yayın yönetmenliği yaptığı dönemde ‘Gece Hayatı’ adlı köşemizde yazılarımı denememe izin veren sayın Ali Eyüboğlu’na, bilgi ve tecrübesini hiçbir zaman üstümüzden eksik etmeyen sayın magazin müdürümüz İlknur Taş’a, yazılarımın devamlılığında verdiği destekten dolayı şu anki yayın yönetmenimiz Filiz Aygündüz’e, sayfa tasarımlarından değerli editörlerimize kadar tüm Milliyet Ailesi çalışanlarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Nice yazıları ve yılları birlikte devirmek dileğimle.