Cadde Erdal Özyağcılar’dan 'baba' destek

Erdal Özyağcılar’dan 'baba' destek

16.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Zeynep ve Güzin Özyağcılar’ın rol aldıkları ‘Demir’ adlı oyunun galası önceki akşam yapıldı. Ünlülerin de katıldığı gecede anne-kıza en büyük destek baba Erdal Özyağcılar’dan geldi

Erdal Özyağcılar’dan baba destek

Tiyatro oyunu, sinema filmi ve dizi yazarı Rona Munro’nun en çok oynanan oyunu olma özelliğini taşıyan ‘Demir’, Zeynep Özyağcılar’ın kurduğu Tiyatro Martı tarafından sahneye konuldu. Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın eşi Güzin ve kızı Zeynep Özyağcılar’la Gözde Çetiner ve Burak Yanay’ın rol aldığı oyunun galası önceki akşam Trump Kültür Merkezi’nde yapıldı. Serkan Üstüner’in yönetmenliğini üstlendiği oyunun başında tiyatro zilini çalan Erdal Özyağcılar, “Oyun başlıyor, dışarıda kimse kalmasın” çağrısıyla dikkat çekti.

Haberin Devamı

Büyük ilgi gören oyunu eşi Kerem Göğüş’le izleyen Wilma Elles, “Yeter’ dizisi çok iyi gidiyor. Yeni bir kurgu olacak. Bizi çok heyecanlı günler bekliyor” dedi. Betül Demir ise, “Müjdat Gezen’in müzikalinde aralık sonuna kadar kapalı gişe oynuyoruz. İki ay hızlandırılmış eğitimden geçtim. O yüzden heyecanlıyız” dedi.

15 yıl önce kocasını öldüren ve müebbet hapse mahkum olmuş bir kadınla; annesi hapse düştüğünde 11 yaşında olan, geçmişi bu travmayla silinen bir kızın bir araya gelme hikayesini anlatan oyunun sonunda; anne-kızı canlandıran Güzin ve Zeynep Özyağcılar ayakta alkışlandı.