Cadde Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı

Eşi için İstanbul'u terk etmişti! Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı

20.03.2024 - 08:04 | Son Güncellenme:

Ben Kalender Meşrebim, Senin Gibi, Özgürce Yaşa gibi dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı Aylin Aslım, eşi için İstanbul'u terk etmişti. Ünlü ismin sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı.

Eşi için İstanbulu terk etmişti Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı

Dillere pelesenk olan şarkıları ile geniş bir hayran kitlesi olan Aylin Aslım flüt sanatçısı Utku Vargı ile 2020 yılında evlenmişti. Orman Umut Çağlan adını verdikleri bir oğulları olan ünlü çift evlendikten sonra İstanbul'u terk etmiş ve Antalya'ya yerleşmişti.

Haberin Devamı

"HAYATIN BANA EN BÜYÜK SÜRPRİZİ"

Aslım, hamile olduğunu, "Anne olacağım. Hayatın bana şu ana dek en büyük sürprizi, en güzel hediyesi bu. Her gün hem şaşkın, hem minnettarım. Kendimi içinde buluverdiğim bu emsalsiz macerayı adım adım, olabildiğince kendim gibi paylaşacağım" sözleriyle duyurmuştu.

Eşi için İstanbulu terk etmişti Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı

BOŞANDI, KENDİNİ İŞE VERDİ

Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre; uzun zamandır gözlerden uzak yaşayan Aylin Aslım'ın geçen yaz sessiz sedasız boşandığı ortaya çıktı. Kendini işe veren Aslım konserden konsere koşarken yeni bir albüm için de hazırlıklara başladı.

Eşi için İstanbulu terk etmişti Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı

AYLİN ASLIM KİMDİR?

Aylin Aslım; 14 Şubat 1975 tarihinde, Almanya'nın Lich adlı küçük bir kasabasında dünyaya geldi. Liseyi Türkiye'de okuyan Aylin Aslım, İstanbul Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi'nden mezun oldu.

Haberin Devamı

Amatör müzik hayatına 1994 yılında, çeşitli mekanlarda yabancı şarkılar söyleyerek başlayan Aylin Aslım; 1996’da beş kişiden oluşan "Zeytin" adlı rock grubunda yer aldı. 1998 yılında Süpersonik adıyla kendi grubunu kurdu ve aynı yıl Roxy Müzik Günleri’nde ikincilik ödülüne layık görüldü. 1999'da aynı organizasyonda Jüri Özel Ödülünü kazandı.

Eşi için İstanbulu terk etmişti Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı

HIM VE PLACEBO İLE AYNI SAHNE

İlk profesyonel müzik albümü Gelgit'i 2001 yılında Kiss Müzik tarafından yayınlanmıştır. H2000, Creamfieds ve Rockistanbul gibi büyük festivallerde sahne alan Aylin Aslım; başta Chumbawamba, GusGus, Lamb, Tindersticks, HIM, Placebo ve Macy Gray olmak üzere birçok usta müzisyen ve grupla aynı sahneyi paylaşmıştır.

ABD'DE 1 NUMARA OLDU

2004 yılında Mert Yücel’le birlikte yaptıkları "Dreamer" adlı İngilizce bir single'ı da bulunmaktadır. Dreamer, Birleşik Krallık'ta 3 numaraya, Amerika Birleşik Devletleri'nde 1 numaraya kadar yükselmiştir.
2005 yılında Gülyabaniyi, 2009'da Canını Seven Kaçsın"ı ve 2013'te son albümü Zümrüdüanka'yı çıkarmıştır.

Eşi için İstanbulu terk etmişti Aylin Aslım sessiz sedasız boşandı

Bazı film ve dizilerde oyuncu olarak da yer alan Aslım; Fatih Akın’ın 2004 yapımı "Duvara Karşı" filminde 'Senin Gibi' adlı şarkıyı, 2005’te Teoman’ın "Balans ve Manevra "filminin müziği 'Bazı Yalanlar'ı ve Kutluğ Ataman’ın "İki Genç Kız" adlı yapıtındaki "Keşke"yi seslendirmiştir.