Cadde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölüm fragmanı! EDHO 176. son bölüm özeti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölüm fragmanı! EDHO 176. son bölüm özeti

16.12.2020 - 00:43 | Son Güncellenme:

EDHO 177. yeni bölüm fragmanı kullanıcıların en çok araştırdığı konuların başında geliyor. Oktay Kaynarca'nın başrolde yer aldığı dizi 176. son bölüm ile salı akşamı sevenleriyle buluştu. Son bölümünde yine heyecan dolu sahneler yer aldı. EDHO 177. yeni bölüm fragmanı...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 177. bölüm fragmanı EDHO 176. son bölüm özeti

Son bölümde Alpaslan yine intikam peşindedir ancak her adımında büyük kayıplar verir. Diğer yandan ise Korkmazlar'ın İlyas hakkındaki planı ne sonuçlar doğuracak merak konusu. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, ATV ekranlarında her hafta salı günü fırtına gibi esmeye devam ediyor. 

Haberin Devamı

EDHO SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Amcası Hızır Çakırbeyli’nin otelinden kaçırdığı Yavuz Sincanlı’yı sorguya çeken Alpaslan Çakırbeyli, ne öğrenirse öğrensin Yaman’ı öldürmeye kararlıdır. Alpaslan Çakırbeyli’nin her adımında bir parçalarını kaybeden Korkmazlar, ortalığı karıştırmak için masada İlyas’ın liderliğini kullanmak niyetindedir. Alpaslan Çakırbeyli’nin ölümünü için oylama isteyen Yaman Korkmaz, yediye beş zaferle masadan kalkar. Alpaslan’ın kendi planını uyguladığını anlayan Hızır Çakırbeyli ise kardeşi ve dostlarını uyararak hayatlarını kurtarmaya çalışır. Ceylan Çakırbeyli, eşi Hızır Çakırbeyli’yi elinden kaçırmamak için Bahar Sincanlı’yla yüzleşmeye hazırdır. Her ne kadar Hızır Çakırbeyli’ye kırgın olsa da sevgisinden bir şey kaybetmeyen Ceylan, Bahar Sincanlı ve Hızır Çakırbeyli’nin bir işler çevirdiğinden şüphelenerek araştırmaya devam eder.

Haberin Devamı

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 177. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Her bölümüyle izleyene büyük heyecan yaşatan EDHO 176. son bölüm yayımlandı. Kullanıcılar ve diziseverler ise yeni bölüm fragmanını şimdiden araştırmaya başladı. Ancak henüz 177. yeni bölüm fragmanı ekrana gelmedi.

OYUNCULARI

Oktay Kaynarca'nın başrolde yer aldığı dizinin kadrosunda; Sanem Çelik, Ali Sürmeli, Hüseyin Avni Danyal, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabine Toziya, Turgay Tanülkü, Yalçın Hafızoğlu, Pelin Akil, Engin Benli, Turgut Tunçalp, Emir Benderlioğlu, Ceren Benderlioğlu bulunuyor.