Cadde Estetik yaptıran ünlü erkekler gündemden düşmüyor! 'Bu işlerle koşturacak olan kadındır'

Estetik yaptıran ünlü erkekler gündemden düşmüyor! 'Bu işlerle koşturacak olan kadındır'

12.02.2024 - 12:06 | Son Güncellenme:

Türk halk müziği sanatçısı Zara, Yeşilköy'de bir mekanda müzikseverlerle buluştu. Sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen 48 yaşındaki şarkıcı, 14 Şubat ve özel hayatına dair samimi açıklamalar yaparken, günlerdir magazin gündeminden düşmeyen 'estetikli erkekler' tartışması hakkında net konuştu.

Estetik yaptıran ünlü erkekler gündemden düşmüyor Bu işlerle koşturacak olan kadındır

"Kaç 14 Şubat yalnız geçti hiç saydınız mı?" sorusu ile başlayan röportajda, "Daha iki üç günüm daha var. Hâlâ ümitliyim" diyen Zara, "Madem kasımda aşk başkadır, biz neden şubatta kutluyoruz bu günü? Açıkçası benim uzun süredir 14 Şubat'la değil, 14 Kubat'la daha çok ilişkim var. Canım arkadaşım Kubat'a ve ailesine buradan sevgiler gönderiyorum. Maalesef durum böyle" sözleriyle tebessüm ettirdi.

Haberin Devamı

"AŞKI TİCARİLEŞTİRMEYİN"

Erkeklerin sevgililer gününü kazasız belasız atlatmaları için 15 Şubat ve sonrasını da hesaba katarak hareket etmeleri gerektiğini belirtenn şarkıcı, "14 Şubat'ta yapacaklarınızı yılın geneline yayarsanız daha faydalı olur diye düşünüyorum. Sadece erkekler değil kadınlar için de aynı şey geçerli. Sevgi bir güne sıkıştırılmayacak kadar özel bir kavram. Özellikle şunun da altını çizmek istiyorum. Aşkı ticarileştirmeyin. Bazen bir gülücük, bir buket çiçek bile dünyalara bedeldir" diyerek çiftlere tavsiyelerde bulundu.

Estetik yaptıran ünlü erkekler gündemden düşmüyor Bu işlerle koşturacak olan kadındır

YILMAZ ERDOĞAN'A DÜET TEKLİFİ

Kanal D'nin çok izlenen dizisi 'İnci Taneleri' hakkında konuşan ünlü sanatçı, "Herkes bu diziyi konuşuyor. Yılmaz Erdoğan yine ustalığını konuşturmuş. Konserler, annemin ameliyatı, Avrupa turnesi derken İnci Taneleri'ni izlemeye henüz fırsat bulamadım. Geçen Instagram'da Yılmaz Erdoğan'ın 'Hatıran Yeter' yorumu karşıma düştü. Biraz bıyık altından söylemiş ama hafif isli-puslu seslere bayılırım. Ben çok çok çok beğendim, defalarca dinledim. Bir gün misafirim olursa sürpriz bir düet yapabiliriz bence" ifadelerini kullandı.

Estetik yaptıran ünlü erkekler gündemden düşmüyor Bu işlerle koşturacak olan kadındır

Haberin Devamı

"KENDİMİ HİÇ GÜVENDE HİSSETMEM"

Zara, son dönemde erkeklerin estetik akımına kapılmasını hatırlatan gazetecilere, "Bence kararında olursa kabul edilebilir. Bir erkekte ses tonu, gülüş ve güven duygusuna çok önem veririm. Botoksuna, detoksuna bakmam" karşılığını verdi. Şarkıcı, "Dudak dolgulu, elmacık kemiğini aldırmış ve botokslu bir erkeğe kalbinizin kapılarını açar mısınız?" sorusunu ise "Büyük konuşmayayım ama asla! Kendimi hiç güvende hissetmem. Bu işlerle koşturacak olan kadındır. O yüzden tekrar söylüyorum asla!" şeklinde yanıtladı.

Estetik yaptıran ünlü erkekler gündemden düşmüyor Bu işlerle koşturacak olan kadındır

MEĞER KIYAFETLERİNE İSİM VERİYORMUŞ!

Ankara'da konserinde annesinin gençlik yıllarında giydiği kıyafetini giyerek misafirlerine ve annesine süpriz yapan Zara, bu kez kendisi için özel tasarlanan bir kıyafet tercih etti. Bazı sanatçılar gibi kendisinin de sahne kıyafetlerine zaman zaman isim verdiğini dile getiren sanatçı, "Bu kıyafetin adı Hâlâ Umutluyum. 14 Şubat'a kadar belki yeniden aşık olurum kıyafeti bu. O yüzden adını hâlâ umutluyum koydum" açıklamasını yaptı.