Cadde Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım öldü mü, nasıl öldü? Yıldırım'ı oynayan Yiğit Kirazcı diziden neden ayrıldı?

Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım öldü mü, nasıl öldü? Yıldırım'ı oynayan Yiğit Kirazcı diziden neden ayrıldı?

15.03.2022 - 19:35 | Son Güncellenme:

Yiğit Kirazcı hayatı hakkında! Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Yıldırım karakteri ile sevenleri karşısına çıkan Yiğit Kirazcı'nın dizi kadrosundan çıkacağı öne sürülmüştü. 20. bölümde Yıldırım'dan gelen telefon sonrası izleyenler 'Yıldırım öldü mü?' sorusunu yönlendirmeye başladı. Peki, Yiğit Kirazcı diziden neden ayılıyor?

Evlilik Hakkında Her Şey Yıldırım öldü mü, nasıl öldü Yıldırımı oynayan Yiğit Kirazcı diziden neden ayrıldı

Yiğit Kirazcı, Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Yıldırım rolüne hayat veriyor. Gökçe Bahadır'ın canlandırdığı Azra karakterine aşık olan Yıldırım, yaptığı hata sonrası kötü sonuçlarla karşılaşır. Azra'ya gelen telefonla Yıldırım'ın durumu merak konusu oldu. İşte, Yiğit Kirazcı dizileri...

Haberin Devamı

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY YILDIRIM ÖLDÜ MÜ?

Yiğit Kirazcı'nın canlandırdığı Yıldırım karakterinin yeni bölümde, Azra'yla telefon konuşması öne çıktı. Azra'nın affetmemesi ardından zor zamanlar geçiren Yıldırım'ın dizi kadrosunda ayrılacağı bildirildi. Gazeteci Birsen Altuntaş, ''Senaryo gereği dizinin Yıldırım’ı Yiğit Kirazcı diziye veda edecek.'' dedi.

YİĞİT KİRAZCI KİMDİR?

Mustafa Yiğit Kirazcı, 17 Ağustos 1983 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Muhasebe müdürü anne ve açıkhava reklamcısı bir babanın oğlu olarak doğdu. Aslen Burhaniyeli olan Kirazcı, lise eğitimini Koç Lisesi, üniversite eğitimini 2005 yılında Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam bölümünde tamamladı. Üniversite yıllarında modellik yaptı, reklamlarda oynadı.

Haberin Devamı

Oyunculuk eğitimi aldı ve 2007 yılında Son Tercih dizisindeki Teoman karakteriyle oyunculuğa ilk adımını attı. Ardından çeşitli sinema filmleri ve dizilerde rol aldı. 2016 yılında Seviyor Sevmiyor dizisindeki Tuna Ertürk karakteriyle dikkat çekti. Dijital platformda 50m2'de "Yakup" karakterine hayat verdi. 2020'de Çatı Katı Aşk dizisindeki "Demir Yılmaz" karakterini canlandırmıştır.