Cadde Filiz Aker'den soğukkanlı veda mesajı! Onu yazdı ve odaya çıktı!

Filiz Aker'den soğukkanlı veda mesajı! Onu yazdı ve odaya çıktı!

28.08.2017 - 08:45 | Son Güncellenme:

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker (55) Beşiktaş'taki ünlü bir otelin 10. katında ölü bulundu. Aker'in odaya çıkmadan  hemen önce sosyal medyadan attığı soğukkanlı mesaj dikkat çekti. Filiz Aker, "Yaşam her anın için sana çok teşekkür ederim." dedi.

Filiz Akerden soğukkanlı veda mesajı Onu yazdı ve odaya çıktı

Ünlü sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz ile eski manken Filiz Aker (55) Beşiktaş'taki ünlü bir otelin 10. katında ölü bulundu.

Haberin Devamı

İddialara göre, ABD'de yaşayan, 1963 doğumlu eski manken Filiz Aker, yaklaşık 1 aydır kaldığı Beşiktaş'taki ünlü otele 18.00'da geldi. Aker'in odaya çıkmasından 5-10 dakika sonra

Vatan Şaşmaz'da otele gelerek Aker'in odasına çıktı. Odada ikilinin arasında çıkan tartışmadan sonra Aker, kaçmaya çalışan Şaşmaz'ı arkadan 3-4 el ateş ederek vurdu. Aker olayın ardından kendi kafasına ateş ederek intihar etti.

Silah sesine odaya koşan otel personeli arkadan kilitli olan kapıyı kırarak içeri girdi ve Vatan Şaşmaz'ı kapının 1 metre uzağında Filiz Aker'i ise yatakta ölü buldu.

Bu arada, otel odasının Filiz Aker'in adına tutulduğu ve incelenen güvenlik kamerası kayıtlarından odaya başka kimsenin girmediğinin görüldüğü öğrenildi. Filiz Aker'in olayda kullandığı silahın bulundurma ruhsatlı olduğu saptandı.

Haberin Devamı

Aker odaya çıkmadan önce sosyal medya hesabından soğukkanlı bir veda mesajı yayınladı. Filiz Aker 5 sularında "Yaşam her anın için sana çok teşekkür ederim" mesajını paylaştıktan sonra arkadaşlarından izin isteyip odasına çıktı.


Yasam her anın için sana çok teşekkür ederim. ????????

Filiz aker (@f_aker)'in paylaştığı bir gönderi ()