Ailesi İzmir'de ikamet eden oyuncu Berk Atan, Twitter hesabından anne ve babasının yaşadıklarını paylaştı.
Atan; "Annemin babamın sesini ilk defa böyle duyuyorum. Çok uzun sürmüş. Binamız sağlam fakat evlerin kapıları ve camları patlamış çok kötüymüş çok. Kendilerini dışarı güvenli bir yere atabilmişler şükürler olsun. Allahım can kaybı yaşatmasın söylenecek söz yok..."
Berk Atan, 2011 Best Model of Turkey'de "Gelecek Vaat Eden"; 2012 Best Model of Turkey'de ise birinci seçildi. 'Her Şey Yolunda' dizisindeki Selçuk Demircioğlu karakteri ile oyunculuğa ilk adımını attı.
İzmir'i sarsan depremle ilgili ünlüler de yaşadıkları korku ve üzüntüyü sosyal medya hesapları üzerinden dile getirdi.
İzmirli olduğu bilinen şarkıcı Bengü ise hem ailesinin sağlık durumunu hem de İzmirliler'e geçmiş olsun dileklerini iletti.
İşte Bengü'nün paylaşımı; "İzmir'im büyük geçmiş olsun. Allah'ıma bin şükür ablam, annem, babam, sevdiklerim yaralanmadan atlattı. Seferihisar Özdere bizim evimizin olduğu yer. Allah'ıma bin şükür ailem sağlıklı. Tüm İzmirliler'e geçmiş olsun. İnşallah can kaybı yoktur."