01.10.2021 - 09:19 | Son Güncellenme:
Ünlü psikiyatr ve yazar Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli romanından uyarlanan, gerçek bir hayat hikayesinin konu alındığı 'Camdaki Kız' dizisi, 13'üncü bölümüyle dün akşam Kanal D ekranında seyirci karşısına çıktı. İşte 'Camdaki Kız' son bölümde yaşananlar...
Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrolde yer aldığı Camdaki Kız'da; Sedat ve Nalan, Rafet'i almak için Hayri'nin evine geldi. Hayri karşısında onları görünce şaşkınlık yaşadı. Sedat ve Nalan ise Rafet'i eve dönmek için ikna etmeye çalıştı.
Cihangir Ceyhan'ın hayat verdiği, diziye yeni katılan Hayri karakteri, kalp krizi geçiren Rafet’in hayatını kurtarmıştı. Hayri’ye minnet duyan Rafet, ona şoförü olarak iş verdi. Bu duruma ise en çok Tako bozuldu.
Sedat birden ortaya çıkan Hayri'den hiç hoşlanmadı. Hayri'yle ilk kez karşı karşıya gelen Sedat, kendince ona bir uyarıda bulundu. Öte yandan Rafet, akşam yemeğinde şirketteki pozisyonundan ayrılacağını açıkladı.
Babasının sürpriz kararı sonrası Sedat, şirkete başkan olmak için annesinden yardım istedi. Sedat tüm bunlar olurken, Cana ile olan gizli aşkından vazgeçmedi.
Camdaki Kız'ın son bölümünde Nalan, eşi Sedat için özel bir sürpriz hazırladı. Ancak Sedat, o gece eve gelemeyeceğini ve otelde kalacağını söyledi.
Eşinin cevabı üzerine üzerine Nalan, otelin yolunu tuttu. Otel odasında eşi Nalan'ı gören Sedat şaşkınlık yaşadı. Nalan ise Sedat'la birlikte romantik anlar yaşamak istedi.
Sedat ve Nalan'ın yakınlaştığı anlarda otel odasına gelen Cana, onları yatakta yakaladı. Odaya giren Cana'yı gören Sedat ise bu durum karşısında büyük şok yaşadı.