07.04.2021 - 16:15 | Son Güncellenme:
Grammy ödüllü rapçi Cardi B, geçtiğimiz günlerde iki yaşındaki kızı Kulture Kiari Cephus ile birlikte alışverişe çıktı. Küçük kızı için, ünlü moda markalarının imzasını taşıyan ürünler satın alan 28 yaşındaki Cardi B, bunları da sosyal medya hesabından paylaştı.
Gerçek adı Belcalis Marlenis Almánzar olan Cardi B, eşi Offset'ten dünyaya gelen kızı Kulture için satın aldıklarını takipçilerine sergilerken "Alışveriş çılgınlığına kapıldım. Tanrı bana bu güzel bebeği bir nedenle verdi" diye yazdı.
Cardi B, kızına aldığı yedi tane el çantasını gözler önüne serdiği paylaşımında "Kendim için yaptığımdan daha fazla alışverişi kızım için yaptım" diye belirtti.
Cardi B, uğruna, sahip olduğu 84.5 milyon dolarlık servetinden avuç avuç para akıttığı küçük kızı Kulture ile ilgili olarak "Kulture'un akıllı ve kıvrak zekalı olmasını istiyorum. Onun kendisini "durdurulamaz" hissetmesini istiyorum. Onun mütevazı olmasını istiyorum" demişti. Cardi B, kızı için bir Instagram sayfası açtı ve onun 1.7 milyon takipçisiyle de lüks hayatlarından bazı kesitler paylaşıyor.
Çocukluk ve gençlik yıllarını ekonomik zorluklar içinde geçiren Cardi B, bir dönem de kendisi için satın aldığı binlerce dolar değerinde çantalarla gündeme oturmuştu. Bunları satın almak bir yana sosyal medyada sergilediği için eleştirilen Cardi B'nin, bu tavırlarıyla parasız geçen çocukluğunun acısını çıkarmaya çalıştığı ileri sürülmüştü.
Dünyanın en pahalı çanta koleksiyonlarından birine imzasını atan markanın çantalarından satın alan Cardi B; bu yüzden sosyal medya trollerinin de saldırısına uğramıştı. Cardi B, kocası Offset ile gittiği o alışverişte 128 bin 662 dolarlık bir dizi yeni çanta aldı.
Amerikalı ünlü rap şarkıcısı Cardi B, katıldığı bir radyo programında New York’ta kasiyer olarak çalıştığı marketin Türk müdürünün tavsiyesiyle markete komşu olan striptiz kulübünde çalışmaya başladığını ve şöhreti yakaladığını söylemişti. Cardi B, striptiz kulübünde karaoke şarkı söyleyip, dans edip soyunurken keşfedildiğini anlattı.
Türk müdürün işe geç geldiği için kendisini işten çıkarmak zorunda kaldığını itiraf eden rapçi, “Bana ‘Geçim sıkıntısı çektiğini biliyorum. Çok güzel kızsın, güzel bir vücudun var. Neden striptiz yapmıyorsun. Gel sana orayı ayarlayım’ dedi. Ve sahne hayatım öyle başladı” dedi.
FOTOĞRAFLAR: INSTAGRAM / BACKGRID USA